+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Leerkracht speciaal onderwijs cluster 2 Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.321 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van inclusief onderwijs en maak echt het verschil voor dove en slechthorende leerlingen met extra uitdagingen. Deze unieke onderwijsinstelling biedt intensieve begeleiding door gespecialiseerde professionals, in een omgeving waar tweetaligheid (Nederlands en Nederlandse Gebarentaal) centraal staat. Werk samen in een inclusief team, geniet van de landelijke omgeving en de ruime parkeergelegenheid. Nieuwsgierig naar wat deze functie inhoudt? Klik hier voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional die zich wil inzetten voor het bieden van inclusief en kwalitatief onderwijs aan dove en slechthorende leerlingen, en die het verschil wil maken in hun leerervaring en toekomst. Op deze onderwijsinstelling ontvangen leerlingen tussen 12 en 18 jaar met een auditieve beperking, en eventueel andere uitdagingen zoals verstandelijke beperkingen, fysieke beperkingen, gedragsmatige beperkingen of stoornissen/syndromen, speciaal voortgezet onderwijs (cluster 2). Vanwege de verscheidenheid aan beperkingen wordt intensieve begeleiding geboden door gespecialiseerde professionals.


Functie eisen

• Ben je in het bezit van een pabo-diploma;

• Ervaring binnen speciaal onderwijs is een grote pre;

• Ben je enthousiast om Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG) te leren;


Over het bedrijf

Ons streven is dat elk kind zich thuis voelt op school, in zichzelf gelooft, zich optimaal ontwikkelt en leert omgaan met de specifieke beperkingen. Als tweetalige school besteden we aandacht aan zowel de Nederlandse taal als Nederlandse gebarentaal. Het onderwijsprogramma is gericht op de domeinen werken, wonen en welzijn.

De school, gelegen in een landelijke omgeving, biedt voldoende parkeergelegenheid op het terrein. In een inclusieve omgeving werk je samen met zowel horende als dove collega's, waarbij tweetaligheid een kenmerkende eigenschap van de school is.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht speciaal onderwijs cluster 2 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in