+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Onze Kwaliteitsafdeling is klein en krachtig. Samen met de Manager Kwaliteit bewaak je de kwaliteit en (voedsel)veiligheid Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

C. & H. Euser Transport

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 - 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 22 p/u

Vacature in het kort

Onze Kwaliteitsafdeling is op zoek naar iemand die goed is in administratie en zelfstandig kan werken. Je gaat samen met de Manager Kwaliteit aan de slag om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. In deze parttime functie zorg je dat alle documenten kloppen en help je met de maandelijkse rapportage. Je werkt ook aan klachtenregistratie en ondersteunt bij interne audits. Je kunt deels vanuit huis werken, wat fijn is. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze Kwaliteitsafdeling is klein en krachtig. Samen met de Manager Kwaliteit bewaak je de kwaliteit en (voedsel)veiligheid.

Onze Kwaliteitsafdeling is klein en krachtig. Samen met de Manager Kwaliteit bewaak je de kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Ben jij administratief sterk en zelfstandig? En heb jij ervaring met het vakgebied “kwaliteit”? Dan is deze parttime functie op jouw lijf geschreven.  

Jij zorgt dat de administratie van de afdeling Kwaliteit op orde is. Dat betekent dat alle documentatie actueel is. Voor de maandelijkse rapportage verzamel je relevante informatie. Ook de klachtenregistratie is bij jou in goede handen. Jij registreert alle klachten en bewaakt een goede opvolging. Tevens noteer je de (bijna) ongevallen. 

Bij interne audits ondersteun je de Manager Kwaliteit en je werkt de inspectieverslagen uit. Collega’s informeer je bij belangrijke wijzigingen in wetgeving, normen en eisen van klanten. Voedselveiligheid is een speerpunt in ons kwaliteitsbeleid. Jij draagt eraan bij dat collega’s zich hiervan bewustzijn zijn. 

Wat neem je mee?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring richting kwaliteit
  • Administratief sterk en zelfstandig
  • Je bent niet bang om iemand aan te spreken

Wat bieden we?

  • Ee functie voor 12 tot 16 uur per week
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
  • Maximum uurloon van € 22,-
  • Minimaal 27,5 vakantiedag inclusief ATV

Wie zijn wij?

Wij zijn euser. We kennen elke afslag, iedere B-weg. Elk logistiek centrum, iedere winkelstraat, elke uithoek. Nederland kent voor ons geen geheimen. Zo zijn wij honderd jaar geleden begonnen met paard en wagen in Barendrecht. En houden we nu met 500 wagens en 850 chauffeurs de voorraad van vele ketens en bedrijven op peil. We richten ons op Retail, palletdistributie, horeca en pharma. Onze klanten zijn o.a. Brocacef, Bakker, Picnic, Jumbo, Hema, Technische Unie en de Sligro. Euser is een echt familiebedrijf. Al meer dan 100 jaar staan wij voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Niemand is bij ons een nummertje. Dat wordt gewaardeerd door klanten en medewerkers. Dat maakt dat wij blijven groeien.

Lijkt dit je wat? Vul met gierende banden het sollicitatieformulier in, of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Toch nog vragen? Bel of Whatsapp onze Recruiter 06-27136688.

Deze baan is geen pitstop voor koude acquisitie door bureaus, en momenteel hebben we geen ZZP-vacatures op de route. Als je klaar bent om met ons mee te rijden als een vast onderdeel van ons team, solliciteer dan gerust!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in