+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Quality Manager Business Development Oud-Beijerland

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TIO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 4.831 - € 7.797 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.
TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met zo'n 400 generalisten en specialisten leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!
In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel.

TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling van onze faciliteiten en van onze mensen. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.
Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.
Geef jij graag leiding aan een team en ben jij de manager die zowel het team, zichzelf en TIO verder gaat ontwikkelen? Je hebt ruime ervaring met de relevante wet- en regelgeving en weet hier ook op flexibele wijze mee om te gaan. Jij zorgt ervoor dat de introductie van onze nieuwe producten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot farmacie en dat ze snel op de markt komen. Krijg jij energie van kwaliteit, procesverbeteringen, het opstellen van de kwaliteitsstrategie, maar vooral van samenwerken? Dan ben jij de goede match!
Jij bent enthousiast en positief. Je vindt het prettig om samen met anderen doelen te bereiken. Je bent spontaan en open, geïnteresseerd in mensen en legt gemakkelijk contact. Je bent belangstellend en weet het vertrouwen van anderen te winnen. Op een vriendelijke, enthousiaste manier probeer je anderen mee te bewegen in de juiste richting. Je bent iemand met een innovatieve en creatieve geest en geniet van veranderingen en uitdagingen.

Wat ga je doen?
Specifiek voor de afdeling Quality Business Development:
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van de (compliance en kwaliteits)jaarplannen en strategie.
  • Je stelt procesverbeteringen vast en de benodigde investering.
  • Je beheert het budget en resources gerelateerd tot de afdeling Quality Business Development zodat een optimale en efficiënte bedrijfsvoering wordt gerealiseerd.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van ‘Management Review” met de overige Quality Managers en de Director Quality Management & Quality Assurance, zodat optimalisatieplannen en CAPAs worden gedefinieerd om de organisatie compliant te houden met de toepasbare kwaliteitsstandaarden.
  • Je verzekert dat de in te dienen dossiers bij de verschillende overheden compliant zijn met de wetgeving, dit in overleg met de Teamleader Business Development.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor eindtargets van de afdeling.
  • Je bent verantwoordelijk voor het tot stand brengen en onderhouden van effectieve werkrelaties met de verschillende in- en externe zakenpartners en om te zorgen voor afstemming van doelstellingen en deliverables.
  • Je zorgt dat er continuïteit is in QA-vertegenwoordiging tijdens contact met derde partijen (FDA, IGJ, klanten, leveranciers) en bent betrokken bij inspectievoorbereidingen en inspecties.


Gevraagd

Jouw profiel
  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding Farmacie of een vergelijkbare studierichting.
  • Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring in de farmaceutische industrie of een bereidingsapotheek.
  • Je hebt ruime ervaring met leidinggeven aan een team.


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten
  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.831,- en € 7.797,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
    - Premievrij pensioen.
    - Goede reiskostenvergoeding.
    - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
    - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
    - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Martine Tratsaert, Director Quality Management. Zij is te bereiken op 0186 286 000.
We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv's andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in