+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.

Begeleider ZZP Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Kom deze zomer werken als begeleider op een prachtig woon-zorgpark in Zeeland. Je helpt mensen met een beperking, waarbij moeilijk gedrag voorkomt. Er staat iets groots te gebeuren: de verhuizing van de clienten. Een unieke kans om jouw expertise in te zetten. Plus, je krijgt een goed uurtarief en reiskostenvergoeding. Dit werk biedt veel waarde en je doet het in een groene omgeving. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij als begeleider klaar voor een uitdagende zomer vol betekenisvol werk? Kom jij werken op dit prachtige woon-zorgpark in Middelburg, Zeeland? Hier bieden we ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waarbij moeilijk verstaanbaar gedrag voorkomt. De komende maanden staat er iets groots te gebeuren: de verhuizing van cliënten naar Goes en Vlissingen. Wil jij als zzp'er je expertise inzetten in de gehandicaptenzorg en mogelijk later deze opdracht voortzetten op een nieuwe locatie? Ontdek deze kans als begeleider, met mogelijkheden vanaf 24 uur per week, inclusief ADL-ondersteuning.

wat bieden wij jou
  • goed uurtarief + reiskosten
  • Een mooie opdracht vanaf 24 uur per week
  • facturatie wordt goed geregeld
  • waardevolle opdracht in de gehandicaptenzorg
  • werken in een groenrijke omgeving
wie ben jij

Jij bent een doorgewinterde professional in de gehandicaptenzorg. Je bent bekend met de dynamiek binnen groepen en bent in staat om adequaat te reageren op diverse situaties. Als begeleider beschik je over de nodige expertise om met escalaties om te gaan en weet je hoe te handelen bij fysieke agressie. Daarnaast ben je zorgzaam en ondersteun je jouw cliënten bij de ADL zoals wassen en aankleden. Samenwerken met collega's gaat jou uitstekend af, en je zet je in om ervoor te zorgen dat cliënten een plezierige dag beleven.

Verder:

  • heb jij een mbo-niveau 4 of hbo-diploma in de zorg (m.u.v. SMD, SCW en PM JZ)
  • minimaal 5 jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg
  • heb je ervaring met de doelgroep MVG
wat ga je doen

Als begeleider in de gehandicaptenzorg werk je met een specifieke focus op mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je komt te werken op een groot zorgpark waar bewoners verschillende zorgvragen hebben. Het is belangrijk dat je deze groep kunt ondersteunen, vooral tijdens een verhuizing, waarbij extra zorg en begeleiding nodig is om de overgang soepel te laten verlopen.

waar ga je werken

Via Randstad Zorg Professionals word je als zzp'er ingezet bij een zorgorganisatie in Zeeland. Deze organisatie helpt mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Bij Randstad zijn we er voor alle zorgprofessionals. Samen vinden we een baan die bij jou past, zodat jij kan werken op de momenten die jou uitkomen en op de plek waar jij kan blijven doorgroeien. Loopt deze opdracht af? Dan kijken wij graag met je mee naar jouw nieuwe uitdaging!

sollicitatie

Wil jij meer weten over deze opdracht als begeleider? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via de website.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in