+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Best.
Laad meer vacatures

Adviseur Relatiegeschenken Best

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Klaar om te stoppen met telemarketing en iets nieuws te verkopen? We zoeken een Commerciële Medewerker Binnendienst met sterke overtuigingskracht. In deze rol geef je advies en verkoop je producten. Je hoeft geen abonnementen meer te verkopen, maar kunt echt mensen helpen. Je komt direct bij ons in dienst. Dit is jouw kans om je verkoopskills in te zetten op een manier die goed voelt. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij direct op contract en word jij binnenkort de nieuwe Commerciële Medewerker Binnendienst die een adviserende rol krijgt voor onze opdrachtgever in Best?

Je overtuigingskracht is echt typerend voor jou. Als jij iets wilt, zorg je er gewoon voor dat het gebeurt. Maar we begrijpen ook dat niet iedereen even enthousiast zal reageren op jouw telefoontje om een abonnement te verkopen. Ze worden immers door zoveel partijen benaderd. Dus het is begrijpelijk dat je de wereld van telemarketing achter je wilt laten en iets leuks wilt gaan verkopen!

Gevraagd

In deze functie ben je op zoek naar iemand die vlot en bekwaam is in verkoop. Geen zorgen, je hoeft geen fruit op de markt te verkopen. We zijn op zoek naar iemand die zakelijke relatiegeschenken gaat verkopen. Misschien had je het al geraden of gelezen in de vacaturetitel, maar we zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. In deze rol heb je een adviserende functie. Je beheert je eigen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat ze op de juiste manier bediend worden, zodat ze tevreden zijn. Daarnaast handel je ook binnenkomende aanvragen af en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden? We verwachten een aantal dingen van je. Het belangrijkste is dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Daarnaast zoeken ze iemand die minimaal 32 uur per week kan werken, dus het is handig als dat voor jou geen probleem is. Als beloning voor jouw fantastische werk krijg je natuurlijk een goed salaris. Je kunt een salaris verwachten tussen de €2100 en €4000, afhankelijk van jouw ervaring. De werksfeer is ook erg belangrijk in dit bedrijf, dus naast het feit dat deze al prettig is, krijg jij ook de kans om daaraan bij te dragen.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in