+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Supervisor productie Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 39 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

In deze functie zorg je ervoor dat de productie van smeervetten goed verloopt. Je werkt samen met de afdeling planning om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is. Ook kijk je of alle materialen aanwezig zijn en los je kleine problemen op. Je werkt in de dagdienst en krijgt een contract direct bij het bedrijf. Dit bedrijf maakt deel uit van een grote internationale groep en maakt producten voor verschillende industrieën. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

In deze functie coördineer je het proces omtrent productie van hoogwaardige smeervetten zodat alles volgens het productieprogramma de gewenste kwaliteit wordt geproduceerd en de operators zo efficiënt mogelijk werken.  

De supervisor coördineert en houdt toezicht op de uitvoering van de productie-, en/of logistieke programma. Hij is verantwoordelijk voor de optimale inzet van medewerkers en middelen. De supervisor heeft 1 vakgebied; productie of logistiek/vullerij en kan zijn collega supervisor vervangen voor de lopende zaken. In deze functie rapporteer je aan manager productie en/of Manager filling & Logistics en geef je leiding aan ca. 12 operators (vaktechnisch).

Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden volgens planning en stuurt deze zo nodig bij in overleg met afdeling OM. Verder geeft je aanwijzingen en instructies en los je problemen op die door de operators niet kunnen of mogen worden verholpen. Bij afwezigheid van manager productie ben jij het eerste aanspreekpunt voor operationele zaken. Ook geef je input aan de manager t.b.v. de begeleiding van de medewerkers. 

Daarnaast controleer je of benodigde materialen en grondstoffen aanwezig zijn en stuur je het proces bij door het stellen van de juiste prioriteiten. Je coördineert kleine procesverstoringen en onderhoud van de apparatuur en controleer je de productie en afvulopdrachten in vetfabriek.

Tot slot, meld je storingen tijdig aan manager productie en TD en zorg je voor een schone werkomgeving. Ook doe je doeltreffende verbetervoorstellen.


Wat wij bieden
  • Een fulltime baan in de dagdienst
  • Een salaris tussen €2700 en €3700
  • Een contract direct bij de werkgever
Wat wij vragen
  • Je bent in het bezit van een mbo4 operator C of mbo Process Technologie
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in procesindustrie
  • Ervaring met leidinggeven aan een team
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een dochterbedrijf van één van de grootste gas- en oliebedrijven wereldwijd. Op de vestiging in Beverwijk produceren zij smeervetten voor onder andere de auto-industrie en industriële machines. Het is een modern bedrijf dat met de tijd mee gaat.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in