+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Biervliet.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Biervliet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren servicemonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf waar je jouw vaardigheden en expertise kunt inzetten om hoogwaardige producten op locatie te assembleren, repareren, keuren en installeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons team van professionals en bouw mee aan de toekomst van onze organisatie!

Wat ga je doen?

HOE ZIET JE FUNCTIE ERUIT? Je verricht zelfstandig de onderhouds- en de servicewerkzaamheden aan de GWW machines van onze klanten; Je lokaliseert storingen, voert reparaties uit en stelt machines in bedrijf; Je werkt samen in een team om de mooiste technische oplossingen tot stand te brengen. Jouw inbreng is onze kwaliteit!



Gevraagd

Functie-eisen

Je hebt een LBO-MBO opleiding in de richting motorvoertuigen, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar; Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring; Je kunt zelfstandig werken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent klantgericht; Je beheerst de Nederlandse taal; Je bent representatief, flexibel en klantvriendelijk; Storingsdiensten zijn voor jou geen probleem.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Een plezierige werkomgeving met een enthousiast team; Een uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief; Je kunt je verder ontwikkelen; Uitzicht op een vast dienstverband; Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Een keuzesysteem voor extra opbouw salaris of uren; Goed geregeld woon-werkverkeer of jouw eigen servicebus die ook nog eens uitstekend is ingericht!



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Werken bij Pladdet betekent werken in een hecht familiebedrijf. Al meer dan 80 jaar produceert Pladdet met veel enthousiasme kwalitatief de beste aanbouwdelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in