+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

KCC medewerker Boesingheliede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een spannende baan waar je veel kunt leren en groeien? Als KCC Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt hen via telefoon, e-mail, chat en sociale media. Elke dag is anders en je werkt samen met verschillende teams om de beste service te bieden. We zorgen goed voor onze medewerkers met een mooi salaris en extra s zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je kunt ook trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de klantenservice? Wil je deel uitmaken van een dynamische organisatie in Haarlemmermeer en de mogelijkheid hebben om je professioneel te ontwikkelen? Dan is deze vacature voor een KCC (Klant Contact Centrum) Medewerker iets voor jou! Lees verder om meer te weten te komen over deze spannende kans.


Organisatie

Wij zijn een een toonaangevende speler in Haarlemmermeer en heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor onze klanten. We streven naar excellentie in klantenservice en zijn op zoek naar een gemotiveerde KCC Medewerker om ons team te versterken. Bij ons krijg je de kans om te groeien, te leren en je vaardigheden te ontwikkelen binnen een positieve en ondersteunende werkomgeving.


Functie

Als KCC Medewerker bij [Bedrijfsnaam] ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat klanten te woord via telefoon, e-mail, chat en sociale media, en biedt professionele en vriendelijke ondersteuning. Je verstrekt informatie, handelt vragen af, en lost problemen op met als doel de klanttevredenheid te verhogen. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie om de beste oplossingen te bieden.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Klantgericht met een servicegerichte instelling;
  • Goede organisatorische vaardigheden en het vermogen om snel te schakelen;
  • Stressbestendigheid en flexibiliteit in werktijden;
  • Ervaring met klantcontact en kennis van relevante softwaretoepassingen zijn een pluspunt.
Aanbod

Bij ons geloven we in het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers kunnen groeien en excelleren. Als KCC Medewerker bieden wij jou het volgende:

Je krijgt de kans om met een breed scala aan klantverzoeken en uitdagingen te werken. Elke dag is anders, en je zult de mogelijkheid hebben om je probleemoplossende vaardigheden te benutten en te ontwikkelen.

We waarderen jouw inzet en bieden een aantrekkelijk salaris. Naast je basissalaris bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en mogelijkheden voor opleidingen en trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in