+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bolsward.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Bolsward

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Flexibele Productiemedewerker gezocht voor onze vestiging in Bolsward. Word productiemedewerker bij Rentex! Schone en/of vuile was, diverse afdelingen en flexibele diensten. Creëer je eigen rooster❗ Wat zijn jouw werkzaamheden? Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: 📌Het sorteren, inspecteren en verwerken van textiel 📌Je bedient moderne machines 📌Houdt de kwaliteit van het textiel nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt Samen met je collega's zorg je voor een vlekkeloos productieproces. 👍 Werktijden: 06.00-10.15, 06:00/07:00-15:00 en/of 15:00-20:30 (vaak met uitloop tot sluit) Dus, ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven? Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jouw bijdrage ons kan helpen.

Wij bieden:

💰 Bruto uurloon op basis van leeftijd en ervaring 🚙Reiskosten € 0,15 per km (vanaf 5 km tot maximum 40 km enkele reis) 🎵 Gezellige werksfeer, muziek op de werkvloer en gratis koffie en thee 📱 Zelf je eigen planning invullen! 🎁 Ken jij nog een vriend(in)/kennis/familielid die goed bij deze baan past? Meld hem of haar dan aan en krijg zelf een leuke bonus!

Wij vragen:

💪 Jij hebt een goede conditie, bent nauwkeurig en werkt vlot en doeltreffend;
📌Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
🚗/🚌 Je bent in het bezit van een auto of bent bereidt om met het OV te reizen om tijdig met je dienst te kunnen starten;

Waar ga je werken:

Taking care together! Rentex is een van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland. Als gespecialiseerd bedrijf biedt Rentex een totaalpakket op het gebied van textielbeheer en het reinigen daarvan. Het gehele was proces komt aan de orde Rentex is gespecialiseerd in het sorteren, wassen, drogen, strijken en vouwen van textiel uit de gezondheidszorg. Hierbij kan je denken aan lakens, kussenslopen, handdoeken en kleding ziekenhuispersoneel maar ook kleding van mensen in verzorgings- en verpleeghuizen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in