+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bolsward.
Laad meer vacatures

Sorteer productiemedewerker Bolsward

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,69 p/u
  • Winstdeling

Vacature in het kort

In deze functie zorg je ervoor dat de was in een ziekenhuis goed verloopt. Je werkt hard en snel om alles netjes te houden. Dit is belangrijk zodat medewerkers en patiënten altijd schone kleding en beddengoed hebben. Je krijgt een goed uurloon en extra geld in december. Ook betaalt het bedrijf mee aan je reiskosten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, dus elk weekend ben je vrij. Op het werk is er altijd muziek en een leuke sfeer. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Sorteer, controleer en zorg voor een vlekkeloze doorstroom van de binnenkomende was. Een fysieke uitdagende rol waarin jouw nauwkeurigheid en snelheid het verschil maken 🥼👕👖 Jij zorgt ervoor dat de medewerkers in het ziekenhuis hun werk kunnen doen in schone kleding en dat patiënten schoon beddengoed hebben. Niet voor niets is de slogan van Rentex: Taking Care Together!

Wij bieden:

💰 Een bruto uurloon van €13,69. 💰 Toeslag van 22,5% tussen 19:00-20:00 uur 💰 Toeslag van 45% tussen 20:00-22:00 uur 💰 Bovenop je vakantiegeld ontvang je 5% winstuitkering in december. 🚗 Reiskosten € 0,15 per km (vanaf 5 km tot maximum 40 km enkele reis). 📑 Bevalt het van beide kanten goed? Dan bestaat de kans op een contract bij Rentex zelf. 🎆 Elk weekend vrij, want de werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. 📱 Je planning altijd en overal in kunnen zien met de Timing app. 🎵 Gezellige werksfeer, muziek op de werkvloer en altijd ruimte voor een praatje.

Wij vragen:

💪 Jij hebt een aanpakkers mentaliteit en goede conditie. 📆Jij bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar. 📌Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. 📌Jij bent flexibel inzetbaar

Waar ga je werken:

Taking care together! Rentex is een van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland. Als gespecialiseerd bedrijf biedt Rentex een totaalpakket op het gebied van textielbeheer en het reinigen daarvan. Het gehele was proces komt aan de orde Rentex is gespecialiseerd in het sorteren, wassen, drogen, strijken en vouwen van textiel uit de gezondheidszorg. Hierbij kan je denken aan lakens, kussenslopen, handdoeken en kleding ziekenhuispersoneel maar ook kleding van mensen in verzorgings- en verpleeghuizen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in