+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bolsward.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Bolsward

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,45 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van taart en koekjes? In Bolsward kun je helpen met het maken van deze lekkernijen! Je werkt met verschillende machines, maakt producten af, pakt ze in en houdt de werkplek schoon. Het werk is in een bakkerij die de hele dag door draait. Je moet dus op verschillende tijden kunnen werken. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. In je pauzes is er gratis koffie, frisdrank, fruit én taart. Je komt in een gezellig team en kunt doorgroeien als je goed werkt. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wist jij dat de gemiddelde Nederlander 41 gram koek/gebak eet per dag? Niet gek, want wie is er niet dol op een lekker stuk vlaai, een gevulde koek of zo’n heerlijk stukje oranjekoek? Als productie medewerker bakkerij in Bolsward ben je mede verantwoordelijk voor de productie van deze (en andere) heerlijke versnaperingen! Binnen de muren van deze productie bakkerij vind je verschillende afdelingen. We vinden het prettig wanneer je allround inzetbaar bent in de bakkerij. Wat ga je doen? - Het bedienen van diverse machines in het productieproces; - De laatste hand leggen aan de afwerking van het product; - Inpakwerkzaamheden van gereed product; - Het schoonhouden van de werkomgeving. De bakkerij draait continu door! Dit betekent dat we op alle momenten van de dag mensen nodig hebben. Het is daarom erg belangrijk dat jij flexibel inzetbaar bent. De diensten bij Smilde Bakery beginnen tussen 04:30 uur in de nacht en 23:00 uur in de avond. Nieuwsgierig? Bel ons snel om mee te gaan op de eerstvolgende rondleiding!

Wij bieden:

• €13.45 bruto per uur exclusief toeslagen vanaf 16 jaar;
• Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon-werkverkeer;
• Gratis frisdrank, koffie, soep, fruit en uiteraard TAART in de pauzes. Daarnaast kom je terecht in een informele bedrijfscultuur met korte lijnen. Je wordt hier echt gezien als volwaardig teamlid en doe je het goed? Dan is er zomaar kans dat je kunt doorgroeien en/of dat je een contract aangeboden krijgt van de klant.

Wij vragen:

• Goede fysieke gesteldheid om staand werk uit te voeren en veel in beweging te zijn;
• Je bent flexibel inzetbaar en vind het niet erg om in verschillende diensten te werken;
• Jij beschikt over eigen vervoer naar Bolsward.

Waar ga je werken:

Smilde Bakery is een modern productiebedrijf die op ambachtelijke wijze o.a. taartbodems, vlaaien, oranjekoek en gevulde koeken produceert. Het is een groeiende organisatie met een open en prettige bedrijfscultuur. Je werkt in een fijne omgeving met leuke en enthousiaste collega's die open staan voor een praatje en bereid zijn je te helpen. Door de flexibele werktijden werk je niet altijd in hetzelfde team en zul je veel nieuwe mensen leren kennen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in