+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boskoop.
Laad meer vacatures

PHP (8.1) Engineer - Web en apps o.b.v. Symfony, MySQL en Vue.js Boskoop

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

In het sfeervolle Leiden floreert een gerenommeerd full-service internetbureau, gespecialiseerd in websites, apps en slimme cloud-oplossingen. Met een trackrecord van administratieve apps tot op maat gemaakte WordPress-sites voor diverse klanten, is dit bedrijf op zoek naar een Full Stack PHP Symfony Developer. Is dit iets voor jou?

Leuke voordelen
Je kunt rekenen op een royaal salaris tot EUR 5.500,- per maand, 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een solide pensioenregeling. Maar de extra's, zoals wekelijkse vrijdagborrels en teamuitjes zoals boottochten en bowlen, geven een blijk van een hechte, leuke werkomgeving. Kom eens langs en ervaar het zelf in levenden lijve!

Gevraagd

Jouw Rol in Actie
Als PHP Developer bij dit bureau in Leiden ben je cruciaal in elk project, van concept tot realisatie. Je krijgt een divers takenpakket: niet alleen het bouwen van WordPress/Drupal websites, maar ook het ontwikkelen van complexere software. Front-end werk met Vue.js, terwijl de kern van jouw rol gericht is op PHP en Symfony voor de backend. En als je meer wilt weten, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een diepere duik in de details van deze uitdagende rol.

Gebruikte IT-stack
Duik in een IT-stack van PHP (8.1), Symfony, MySQL, PostgreSQL, SQLite, JavaScript en Vue.js. Van externe koppelingen tot high-traffic platforms en WordPress/Drupal tot Linux, deze rol biedt een breed scala aan technologieën om je tanden in te zetten.

Aanbod

Jouw Nieuwe Omgeving
In het hart van dit bedrijf, met een team van 10 medewerkers, ga je aan de slag in een dynamische omgeving. Vijf toegewijde developers, een projectmanager en twee front-enders vormen een solide team met meer dan 20 jaar ervaring. Je werkt aan diverse projecten, van high-traffic platforms tot klant-specifieke modules, waardoor je een breed scala aan vaardigheden ontwikkelt.

Kortom, een kans om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen in een bedrijf dat streeft naar voortdurende innovatie en groei!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in