+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Logistiek/ Magazijnmedewerker (Botlek) Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil je graag orde en structuur aanbrengen? Voel jij je verantwoordelijk voor een perfecte logistieke aflevering? Heb jij een Heftruck certificaat? Wil je graag afwisseling en diversiteit? En heb je affiniteit met Industrieel Equipment? Dan ben je bij onze klant aan het juiste adres voor deze toffe job!

Voor wie ga je aan de slag?

Wie wordt jouw nieuwe werkgever?

Onze klant is de meest veelzijdige allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel. Ze helpen klanten bij al hun materiële uitdagingen op het gebied van Energie, Licht, Lucht en Lassen. Ze bieden totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds, en creëeren enthousiaste klanten door enthousiaste medewerkers.

Daarnaast zijn ze, als importeur van Fronius welding equipement in België en Nederland, dé aanspreekpartner op het gebied van hoogwaardige professionele lasapparatuur. Met ca. 300 medewerkers en meer dan 15 vestigingen in Nederland, België en Duitsland zijn ze dé toonaangevende speler op de industriële verhuurmarkt. Iedere dag worden we beter op het gebied van duurzaam ondernemen, veilig werken en digitalisering. Daarnaast willen ze graag het “groenste” industriële verhuurbedrijf zijn en blijven!

Het bedrijf zit in een transitie fase nadat het in augustus 2020 zelfstandig is geworden. Dit biedt volop mogelijkheden om mee te groeien en je als hero te laten zien!

Je droombaan?

Je voelt je verantwoordelijk voor een perfecte logistieke levering, daarmee bedoelen we; order compleet, op tijd verstuurd en altijd met hoge kwaliteit. Je vindt het leuk om oplossingen te leveren, mee te denken in het verbeteren van de logistieke processen en je wil altijd van toegevoegde waarde te zijn. Je bent een echte aanpakker en teamplayer, want bij bij dit bedrijf helpen we elkaar! Je schakelt vlot en moeiteloos met jouw collega’s. Jij kan je goed identificeren met onze kernwaarden: veiligheid, integriteit, vakmanschap, teamwork en klantgerichtheid.

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Logistieke Excellentie! Je voelt je verantwoordelijk voor een perfecte logistieke levering, daarmee bedoelen we; order compleet, op tijd verstuurd en altijd met hoge kwaliteit. Deze rol is key is het leveren van excellente levering. Je vindt het leuk om oplossingen te leveren, mee te denken in het verbeteren van de logistieke processen en je wil altijd van toegevoegde waarde te zijn.

Je bent een echte aanpakker en teamplayer, want hier helpen we elkaar! Je schakelt vlot en moeiteloos met jouw collega’s. Jij kan je goed identificeren met onze kernwaarden: veiligheid, integriteit, vakmanschap, teamwork en klantgerichtheid.

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

  • MBO niveau 2 opleiding, bij voorkeur richting logistiek.
  • 1-3 jaar relevante logistieke werkervaring ,VCA-B + heftruck.
  • Kennis en ervaring met: ERP/WMS, MS Office; magazijn administratie; heftruck; laden en lossen.
  • Logistieke achtergrond.
  • Materieel en technische kennis (geen vereiste).
  • Goede ICT vaardigheden - ervaring met scanners en computers.
  • Teamspeler en in staat om zelfstandig te werken.
  • Communicatief vaardig.
  • Veiligheidsbewust.
  • Werktijden: tussen 07.30 uur en 17.00 uur.
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt het niet erg dat je 1x per 2 weken op een zaterdag werkt (uiteraard tegen passende vergoeding)
  • Bij voorkeur eigen vervoer in verband inzetbaarheid meerdere locaties.
Wat krijg je hiervoor terug?

Onze klant is een ondernemende organisatie die volop groeit en bloeit. Jíj kan echt het verschil maken, want je krijgt de vrijheid om mee te bouwen aan ons succes! We zijn zuinig op onze mensen en zorgen voor een optimale work/life balans. Ons uitgangspunt is dat een goede samenwerking begint met vertrouwen. Bij ons krijg je naast vertrouwen veel vrijheid en autonomie. Wij sturen op output!

Ze bieden een marktconform salaris en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. We investeren in onze medewerkers want hier vinden ze enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk! We faciliteren opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Word jij 1 van onze nieuwe heroes? We kijken met enthousiasme uit naar jouw sollicitatie! 




Bedrijfsomschrijving

Wie wordt jouw nieuwe werkgever?Onze klant is de meest veelzijdige allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel. Ze helpen klanten bij al hun materiële uitdagingen op het gebied van Energie, Licht, Lucht en Lassen. Ze bieden totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds, en creëeren enthousiaste klanten door enthousiaste medewerkers.Daarnaast zijn ze, als importeur van Fronius welding equipement in België en Nederland, dé aanspreekpartner op het gebied van hoogwaardige professionele lasapparatuur. Met ca. 300 medewerkers en meer dan 15 vestigingen in Nederland, België en Duitsland zijn ze dé toonaangevende speler op de industriële verhuurmarkt. Iedere dag worden we beter op het gebied van duurzaam ondernemen, veilig werken en digitalisering. Daarnaast willen ze graag het "groenste" industriële verhuurbedrijf zijn en blijven!Het bedrijf zit in een transitie fase nadat het in augustus 2020 zelfstandig is geworden. Dit biedt volop mogelijkheden om mee te groeien en je als hero te laten zien!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in