+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Vervangend Teamleider Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.800 - € 5.900 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze functie leer je een moderne energiecentrale van binnen en van buiten kennen. Je werkt in de controlekamer en bent belangrijk voor het hele proces. Je moet goed opletten, luisteren en snel reageren op alarmsignalen. Je werkt in een team waar iedereen elkaar kent. Samen zorgen jullie dat de centrale goed werkt. Je krijgt extra geld bovenop je salaris en een bonus in december. Je werkt ook mee aan nieuwe technologieën. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij degene die deze moderne energiecentrale van binnen en van buiten gaat leren kennen? Je maakt onderdeel uit van de afdeling operations en bent onmisbaar in het gehele proces. Als jij de technische achtergrond en leiderschapseigenschappen bezit, kan dit jouw nieuwe baan zijn!


Wat ga je doen?

Als Vervangend Teamleider ben je veel in de controlekamer, sta je voortdurend in contact met de Technicians en de afnemers. Tijdens elke dienst blijf je waakzaam, aandachtig observerend, luisterend en leer je het karakter van de plant steeds beter kennen. Overal zijn beveiligingssystemen geïnstalleerd, en zodra er één alarm afgaat, is het aan jou om snel een strategie te bepalen. Je zet alles op alles om het toegezegde vermogen aan het net te leveren.

Na een dienst van 8 uur draag je de verantwoordelijkheid over aan het volgende team, dat plaatsneemt achter de besturingspanelen. Je kent iedereen bij naam; de communicatielijnen zijn kort, wat resulteert in een nauw verbonden team. Door deel te nemen aan uitdagende projecten werk je aan innovatieve installaties en technologieën. Een unit draait normaal gesproken op 3.000 toeren.

Tijdens een grote onderhoudsstop zie je na maanden van voorbereiding de fijne details en de geavanceerde technologie die erachter schuilgaat. Op die manier ben je volledig betrokken bij het gehele proces. Bovenop het genoemde salaris ontvang je nog een ploegentoeslag en dertiende maand.


Jouw werkzaamheden
  • Dagelijks voer je bedienings- en controlewerkzaamheden uit in de moderne controlekamer en aan de installaties, inclusief het uitvoeren van eerstelijns onderhoud;
  • Je maakt deel uit van het onderhoudsstop-team;
  • Tijdens de afwezigheid van jouw Teamleider neem je zijn taken over en geef je operationeel leiding aan het team;
  • Je bedient de eenheden volgens de klantvraag (Tollers) en handelt verstoringen in het productieproces adequaat af;
  • Je start en stopt zelfstandig de opwekeenheden en neveninstallaties;
  • Je draagt bij aan een optimaal beheer van de installaties door storingen te analyseren, op te lossen en oplossingen aan te dragen.


Gevraagd

  • Enkele jaren relevante werkervaring (binnen de geavanceerde procesindustrie);
  • Een relevante opleiding als Vapro C, AOT, Energietechniek of vergelijkbaar;
  • Ervaring in de energieopwekking is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf wat in een hele moderne centrale z'n energie opwekt. Daarbij is het echt een ons kent ons bedrijf. Je bent een groot onderdeel van het team en omdat de teams relatief klein zijn is het belangrijk dat iedereen weet wat ze aan elkaar hebben. Binnen deze rol ben je erg hecht met elkaar en zorg je er samen voor dat de elektriciteit aan het net wordt geleverd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in