+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bleiswijk.
Laad meer vacatures

Teamleider Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.480 - € 2.640 p/m

Vacatureomschrijving

Word jij onze nieuwe Teamleider in Bleiswijk? Drake and Farrell is op zoek naar een enthousiaste professional voor 40 uur per week. Word onderdeel van ons gedreven team en breng jouw leiderschapsvaardigheden in praktijk bij ons innovatieve bedrijf. Een dag als Teamleider bij ons is dynamisch en uitdagend. Het begint met een overleg met je team, waar je niet alleen stuurt, maar ook luistert naar hun ideeën. Vervolgens werk je aan strategieën om processen te verbeteren, terwijl je zorgt voor een positieve werkomgeving. Bij Drake and Farrell waarderen we diversiteit en gelijke kansen. Wij geloven dat een verscheidenheid aan achtergronden en ervaringen ons bedrijf rijker maken. Ga jij deze uitdaging aan? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer nu en maak samen met ons het verschil!

Wij bieden:

Heb jij zin om als teamleider bij Drake and Farrell in Bleiswijk een uitdagende stap in je carrière te zetten? Je krijgt niet alleen een aantrekkelijk salaris van €2480 -2640 bruto per maand, maar ook doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen. Deze functie, voor 40 uur per week, bestaat uit unieke voordelen. Zo ontvang je bij ons, afhankelijk van je ervaring, een passende beloning. Jij kunt rekenen op een goede werk-privé balans en jouw bijdrage aan het duurzaamheidsbeleid wordt zeer gewaardeerd. Klinkt goed, toch? Wij bieden bovendien gratis parkeermogelijkheden op locatie en onze koffie en thee staan altijd voor je klaar. Bij Drake and Farrell vinden we diversiteit belangrijk en iedereen is welkom. Durf jij de uitdaging aan te gaan en ons gepassioneerde team te versterken? Reageer nu en groei met ons mee! Wij houden ons strikt aan de Algemene Wet Gelijke Behandeling.

Wij vragen:

Als gedreven Teamleider bij Drake and Farrell in Bleiswijk ga je concreet aan de slag met een breed scala aan taken. Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in staat om een team te leiden met enthousiasme en positiviteit? Lees dan verder om te zien of je past binnen onze organisatie. • Je hebt minimaal een bachelor in een relevant vakgebied • Je brengt een aantal jaar relevante leidinggevende ervaring mee • Je kunt op een effectieve en motiverende manier communiceren • Een probleemoplossende mindset is van belang • Je bent in staat om strategisch te denken en te handelen. Ben jij de betrokken, ambitieuze teamleider met een coachende stijl die wij zoeken? Solliciteer dan direct.

Waar ga je werken:

Zet je talenten in voor een duurzamere wereld bij Drake and Farrell! Als Productiemedewerker draai je actief mee in een divers en gedreven team. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze missie voor circulaire economie. Jouw rol? Zorgen dat onze productieprocessen soepel verlopen. We bieden je ‘n energieke, open werksfeer waarbinnen jij echt het verschil maakt. Klaar om ons team te versterken? Bij ons krijg je de ruimte om te groeien. Dus, kom jij meebouwen aan een groenere toekomst? Bij Drake & Farrell geloven we sterk in het belang van milieubewustzijn. Als pionier in de sector zijn we toegewijd aan het refurbishen van gebruikte/geretourneerde elektronica voor vooraanstaande techbedrijven in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in