+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naaldwijk.
Laad meer vacatures

Administratief Teamleider Naaldwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rekroet Werving & Selectie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Teamleider speel je een belangrijke rol in het aansturen van ons administratieve team. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, vooral bij de administratie van onze opleidingen. Problemen oplossen en mensen helpen met elkaar in gesprek te blijven, horen bij jouw taken. Je bent een echte voorvechter van tevreden klanten en helpt je team om te groeien en beter te worden in hun werk. Samenwerken is de sleutel tot succes. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Als Teamleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze administratieve medewerkers. Je stuurt het team aan met oog voor zowel administratieve nauwkeurigheid als commerciële belangen. Dankzij jou loopt het administratieve proces rondom een aantal opleidingen van ons aanbod in goede banen!

Het oplossen van problemen? Geen punt. Bemiddelen bij conflicten? Jij kan het! Als echte ambassadeur van DON ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en uiteraard ook voor de coaching, training en ontwikkeling van nieuwe en bestaande teamleden. Slagen doen we ten slotte samen.



Gevraagd

  • Je hebt aantoonbare ervaring en kennis in administratie;
  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma;
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring in het begeleiden, coachen en ontwikkelen van medewerkers is een pré. Uiteraard kun jij je bij DON Opleidingen nog verder ontwikkelen.


Aanbod

  • Een uitdagende leiderschapsrol in een dynamisch en jong team;
  • De mogelijkheid om onze administratieve processen te optimaliseren en te groeien;
  • Een omgeving waarin klanttevredenheid en kwaliteit centraal staan;
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Enthousiaste (jonge) collega’s, leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel.


Bedrijfsomschrijving

DON Opleidingen is een Westlands familiebedrijf met grote naamsbekendheid in de regio. Ooit begon Martien Don met één auto waarin hij autorijles gaf. In vijftig jaar tijd is DON Opleidingen gegroeid naar een groot, volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 260 verschillende opleidingen, een groot modern leswagenpark en twee vestigingen. We zijn ambitieus en willen klanten meerwaarde bieden. Kom jij ons daarbij helpen?

Wij vinden het belangrijk dat jij dagelijks met plezier naar je werk gaat. Want als je plezier hebt in je werk, straal je dit uit. Naar collega’s en naar klanten. Als werkgever zijn wij erbij gebaat dat jij je werk vol enthousiasme en overgave doet. Daar doen we zelf ook ons best voor.

Hoe is het om te werken voor DON Opleidingen?

We bieden een fijne werkplek met gezellige collega’s, veel eigen inbreng en flexibiliteit. De klant staat centraal en van iedereen die bij ons werkt verwachten we klantvriendelijkheid en service. Een prettige werksfeer houdt voor ons in dat er hard wordt gewerkt, maar dat er ook ruimte is voor geintjes en uitjes. Dat we eerlijk zijn tegen elkaar en dat we elkaar helpen waar nodig. Onze organisatie is dynamisch en we houden van directe, korte lijnen om snel tot besluiten te komen.

Wil je een andere functie of een opleiding/training volgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Dit is altijd bespreekbaar. Sterker nog, we stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen. Vastroesten in je functie lukt niet bij DON Opleidingen! Als jij elke dag met een grote glimlach klaar staat voor onze klanten, willen wij jou graag bij ons houden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in