+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 11 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.305 - € 3.307 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons draait het om het opleiden van studenten en docenten. Als Administratief Specialist help je hierbij. Je werkt op verschillende locaties, allemaal makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je taken zijn het verzorgen van mails en documenten, notuleren, en agendabeheer. Je werkt snel en ziet waar je kunt helpen. Ook help je met het verbeteren van administratieve processen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Taken We leiden niet alleen studenten op maar ook docenten. Daar zijn we trots op! Als Administratief Specialist voor de Opleidingsschool draag je hieraan bij. Je verzorgt mailing en documenten die je controleert op taalgebruik, spelling en lay-out, verstrekt informatie over procedures (en bent hierbij contactpersoon voor internen en externen), je notuleert bij overleggen, beheert agenda’s en plant afspraken in. Je vaste locatie is het het Leeghwaterplein in Den Haag en je woont vergaderingen bij op onze andere locaties in Delft en Den Haag, allemaal heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf je werkplek: - kun je meters maken. Je gaat volle kracht vooruit en werkt snel en efficiënt, je ziet waar het werk ligt; - bewaak je de voortgang en doorlooptijd van de vragen en meldingen en communiceert hierover met de klant; - voer je zelfstandig administratieve gegevens in, en maak je (management)rapportages; - signaleer je knelpunten en doe je verbetervoorstellen voor het administratieve proces en procedures.

Wij bieden:

💸 een bruto maandsalaris tussen €2.305,- en €3,307,- per maand (o.b.v. fulltime dienstverband);
🚗 reiskostenvergoeding;
👵 pensioensopbouw.

Wij vragen:

Eisen * Als Administratief medewerker maak jij samen met onze docenten, het onderwijs voor onze cursisten mogelijk en verricht je ondersteunende werkzaamheden achter onze schermen. Je beschikt over: * een afgeronde relevante mbo opleiding, minimaal niveau 3;
* werkervaring in een soort zelfde functie;
* vaktechnische kennis van administratieve procedures en de administratieve organisatie;
* een gedegen kennis en ervaring met voornamelijk het Officepakket. Daarnaast: * beschik je over goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels Je gaat aan de slag via het uitzendbureau Timing, maar je verdient gewoon hetzelfde en bent onderdeel van het team! Als je op de Solliciteer-button klikt, kun je je direct aanmelden. Timing doet de voorselectie voor ROC Monriaan. Heel veel succes en tot snel!

Waar ga je werken:

ROC Mondriaan biedt meer dan 200 middelbare beroepsopleidingen aan in verschillende branches en op verschillende kwalificatieniveaus, educatie voor volwassenen en scholing in opdracht van bedrijven. De studenten en hun loopbaan staan in ons onderwijs centraal. ROC Mondriaan telt 17.000 mbo-studenten en 3000 educatie studenten inclusief het VAVO. Er zijn ongeveer 2000 medewerkers. ROC Mondriaan werkt in de regio Haaglanden en omstreken. Onze opdrachtgever is een onderwijsinstelling in Den Haag.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in