+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Supplychain Planner Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij klantgericht ingesteld? En houd jij ervan om alles van A tot Z te regelen? Dan is deze baan als orderverwerker echt iets voor jouw!

Dit ga je doen

Met je collega's van de afdeling supply chain zorg je ervoor, dat de orders van onze klanten correct en binnen de gewenste levertijd afgehandeld worden. Wij werken conform het make-to-order principe, dus een goede begeleiding van de order intern is essentieel. De service die wij hierin bieden wordt door onze klanten hoog gewaardeerd.

Binnen supply chain zijn voor ons de volgende disciplines van belang: orderverwerking, integrale planning, MRP, inkoop, voorraadbeheer. Voor deze functie ligt het accent op de orderverwerking, maar we vinden het belangrijk dat alle taken waargenomen kunnen worden. Hier zal in het opleiding traject ook aandacht aan gegeven worden.

Je voornaamste taken zullen zijn:
- Het onderhouden van het klantcontact
- Beheersen van het gehele orderproces: orderregistratie, -voorbereiding en – afhandeling
- Bespreken van de forecast met de klant
- Bespreken van de wensen van de klant met de rest van de organisatie; de klant intern 'vertegenwoordigen'  


Dit krijg je
  • Een startsalaris vanaf €2.500 tot €3.500 (Afhankelijk van kennis en kunde)
  • Een uitdagende functie, binnen een groeiend bedrijf. 
  • Direct een jaarcontract bij de werkgever. 
  • De mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. 
Dit ben je
  • Gemakkelijk communiceren, zowel intern en extern, in het Nederlands en in het Engels, en het kunnen plannen en organiseren is voor deze boeiende functie belangrijk naast een gezonde dosis flexibiliteit en oplossingsgericht denken.
  • Je werkt accuraat en verantwoordelijkheid dragen is jouw ding.
  • Het werk is op hbo-niveau en kennis van Excel en een ERP-systeem zijn vereist.
Hier ga je werken

Welkom bij ons dynamische team waar we de wereld van schoonheid en persoonlijke verzorging transformeren! Als toonaangevende organisatie ondersteunen we bedrijven in de persoonlijke verzorgingsindustrie. Onze expertise gidst onze klanten van nieuwe productconcepten naar marktklare oplossingen. Door te werken met zeer lage minimum bestelhoeveelheden, maken we private label producten toegankelijk voor elke onderneming. We bieden toegang tot hoogwaardige actieve ingrediënten, leveringssystemen, conserveringstechnologieën en texturen. Ons diepgaande inzicht in cosmetica, persoonlijke verzorging en medische behandelingen stelt ons in staat om wetenschappelijk onderbouwde oplossingen te leveren. We beginnen met het initiële idee van elke klant en ondersteunen bij de selectie van grondstoffen, de ontwikkeling van de formulering, en de productie tot aan het vullen, verpakken, labelen en regelgevende kwesties. Ons doel is om een versneller te zijn voor schoonheids- en verzorgingsmerken, waarbij we onze klanten helpen om snel nieuwe producten op de markt te brengen en kansen te benutten. Samen met 45 collega's sta je dag in dag uit klaar voor al onze klanten. Kom bij ons team en maak deel uit van deze opwindende reis in de wereld van schoonheid en persoonlijke verzorging!


Interesse?

Mocht je interesse hebben in de vacature? Solliciteer dan via de "Solliciteer knop". Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met; Wessel Rademakers via 0620236782 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Over WerkTalent

Bij WerkTalent draait alles om jou. Wij zijn geen standaard uitzendbureau, maar een persoonlijke partner in jouw carrière. Bij ons ben je geen nummer; we besteden oprechte aandacht aan wie jij bent en wat jouw behoeften zijn. WerkTalent is een bedrijf waar de sfeer menselijk en informeel is. We geloven dat werken een belangrijk deel van het leven is, maar we willen ook dat je geniet. Passie voor je baan is cruciaal, maar plezier hebben hoort erbij. Bij WerkTalent gaat het om een balans tussen werk en leven. Ontdek jouw mogelijkheden bij WerkTalent en ervaar de unieke cultuur die ons onderscheidt

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in