+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.

Supply Chain Manager Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan de efficiënte supply chain van een toonaangevende landbouwproducent door strategisch inzicht te combineren met operationele uitmuntendheid. Als Supply Chain Manager ben je de drijvende kracht achter het optimaliseren van inkoop-, productie- en uitbestedingsplanningen. Jouw rol omvat het coördineren van de goederenstroom, het beheren van subcontractors, en het initiëren van verbeterprojecten gebaseerd op data-analyses. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij de spil in de efficiënte supply chain? Als Supply Chain Manager bij een topproducent in de landbouw in West-Brabant stuur je niet alleen de dagelijkse operatie aan, maar denk je ook strategisch vooruit. Met jouw scherpe blik op data breng je logistieke processen naar een hoger niveau.


Wat ga je doen?

Als Supply Chain Manager voor onze partner in de landbouw sector, ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van inkoop-, productie- en uitbestedingsplanningen. Je zorgt voor een soepele goederenstroom van leverancier tot klant, waarbij je de kwaliteit en service van de productie bewaakt en verbetert. Daarnaast bouw je als Supply Chain Manager een ecosysteem op van subcontractors, auditeer en beheer je deze, en onderhoud je contacten met leveranciers. Je initieert en implementeert nieuwe Supply Chain projecten en verbeterprocessen, gebaseerd op data-gedreven inzichten, om zo de efficiëntie en effectiviteit van de logistieke operatie te verhogen.

Met jouw hbo+ / wo diploma richting Supply Chain Management, Logistics Management of Technische Bedrijfskunde, ben je goed uitgerust om deze uitdagende rol aan te nemen.


Jouw werkzaamheden
  • Coördineren van inkoop-, productie- en uitbestedingsplanningen;
  • Monitoren van de goederenstroom van leverancier tot klant;
  • Aansturen van dagelijkse operatie en vooruit denken naar capaciteitsmanagement en uitbesteding van orders;
  • Opbouwen en beheren van ecosysteem van subcontractors;
  • Auditeren en verbeteren van kwaliteit en service van productie en subcontractors.


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo/ wo-opleiding richting Supply Chain Management, Logistics Management of Technische Bedrijfskunde, om een stevige basis te hebben voor het coördineren en optimaliseren van logistieke processen;
  • Ervaring in het aansturen van supply chain operaties, bij voorkeur binnen de agrarische sector, om effectief te kunnen anticiperen op specifieke uitdagingen en behoeften;
  • Kennis van softwareprogramma’s zoals ERP-systemen en data-analysetools, om data-gedreven beslissingen te kunnen nemen en processen te optimaliseren;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om als sparringpartner te fungeren voor operationele afdelingen en subcontractors, om een effectieve samenwerking te bevorderen;
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen, om complexe logistieke vraagstukken te kunnen doorgronden en op te lossen;
  • Organisatorische vaardigheden en oog voor detail, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de supply chain efficiënt en effectief verlopen en om nieuwe projecten succesvol te kunnen initiëren en implementeren.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze organisatie in de landbouw sector draait alles om het optimaliseren van de supply chain en het bouwen van sterke relaties met leveranciers en subcontractors. Je kunt een dynamische en resultaatgerichte omgeving verwachten, waarin er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Hier krijg je de kans om jouw expertise in te zetten en bij te dragen aan het succes van de organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in