+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Junior sales recruiter Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Beschrijving

Beste talentvolle werkzoekende,

Hierbij mijn motivatiebrief aan jou. Ik hoop dat je mijn sollicitatie in overweging neemt.

Talent is iets unieks. Iets moois wat een ieder van ons in zich heeft. Werkzoekenden weten dit niet altijd in te zetten in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Bij Randstad introduceren we daarom; ‘de andersom sollicitatie’. Jij hebt het talent, wij solliciteren bij jou.
 

Sinds onze oprichting in 1960 ben ik uitgegroeid tot de grootste hr-dienstverlener in de wereld. Mijn missie? Het ontwikkelen van de wereld van werk. Dit doe ik voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. Als junior sales recruiter heb je betekenisvol werk, omdat jij het verschil kan maken voor iemand!
 

Als junior sales recruiter ben je het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten en bedrijven binnen jouw marktgebied. Je krijgt bij mij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om potentiële werkgevers te bezoeken en vacatures op te halen. Ik leer je daarbij wat wat er speelt in de wereld van werk om sollicitanten perfect te begeleiden tijdens het sollicitatieproces. Je gaat dus proactief nieuwe klanten aan Randstad binden, maar je slaat ook de brug tussen de klant en nieuwe medewerkers. En als kers op de taart benoem ik je direct tot ‘HR-manager’ voor jouw werkenden. Je begeleidt ze in hun ontwikkeling gedurende de tijd dat ze voor je werken. Hoe mooi is dat!
 


wat krijg je ervoor terug?

Voordat je contact met mij legt, snap ik dat je wilt weten waar je het allemaal voor doet. Ik bied je gelukkig een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden:

  • een salaris tussen €2550 - €3000 (daarboven komt nog 8,5% vakantiegeld en 3,847% benefit budget)

  • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag per jaar voor vrijwilligerswerk

  • €750 thuiswerkvergoeding en maandelijks €20,- internetvergoeding

  • een belastingvoordeel van €600,- t.b.v. sportabonnement, zorgverzekering of tablet

  • een lucratieve aandelen koopregeling met 2 x 50% bonusaandelen

  • 1x per jaar een eindejaarsbonus van minimaal 3%
     

De afgelopen jaren is er bij mij veel veranderd. Ik ben digitaler gaan werken en gebruik data steeds meer om richting te geven aan mijn keuzes. Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt staan ook niet stil. Vernieuwing staat bij mij daarom altijd voorop. Ik ben stressbestendig en oprecht een blauw persoon: betrouwbaar, kwaliteitsgericht en zet altijd de mens centraal. Wat de toekomst ook brengt, ik ben er om mensen weer een stap verder in hun loopbaan te brengen. Als je bij mij komt werken, ben ik er ook altijd voor jou. Want als jij het beste uit jezelf haalt, halen wij samen het beste uit Randstad!
 

Met vriendelijke groet,

Marcus Oosterlee
Randstad Groep Nederland


Nu alleen nog solliciteren! Of toch eerst nog bellen?

Zijn wij de organisatie die jouw talent nodig heeft? Solliciteer dan direct via de button. Heb je vragen? Mail, WhatsApp of bel mij dan via mijn contactgegevens hier rechtsonder. Binnen 48 uur heb je een reactie van mij. Tot snel!

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in