+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Schilder Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zoeken een ervaren schilder die ons team komt versterken. Je gaat aan de slag met verschillende taken, niet alleen schilderen maar ook behangen, glaszetten en meer. Je wordt onderdeel van een compact team. Als schilder kun je rekenen op een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je profiteren van leuke extra s, zoals cursussen, barbecues en het sparen voor beloningen zoals weekendjes weg. Je komt te werken in een team van jonge, ervaren schilders. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We zoeken een ervaren schilder die zijn vakmanschap wil laten zien. Je komt te werken bij een bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, van standaard schilderwerk tot glaszetten, behangen, vloeren leggen en meer. Als allround schilder kun je diverse taken oppakken, waardoor je een waardevolle aanvulling wordt op dit compacte team.


Ben jij het?

Je hebt al aanzienlijke ervaring als (allround) schilder, mogelijk ondersteund door een diploma. Naast regulier schilderwerk ben je vertrouwd met gerelateerde taken zoals behangen, glaszetten en/of houtrotreparaties. Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel met collega's als klanten, zijn voor jou vanzelfsprekend. Ook beschik je over een rijbewijs, zodat je zelfstandig naar projecten kunt reizen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring en vaardigheden als schilder kun je rekenen op een salaris tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse betaling. Je kunt je pensioen opbouwen volgens de regeling die jouw voorkeur heeft. Bij een succesvolle samenwerking behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Als onderdeel van de Faberfamilie profiteer je van verschillende voordelen, zoals toegang tot diverse cursussen, gezellige barbecues en borrels. We onderhouden regelmatig contact met je om ervoor te zorgen dat je met plezier en vertrouwen naar je werk blijft gaan. Met ons beloningssysteem spaar je met elk gewerkt uur voor leuke beloningen, zoals weekendjes weg en gereedschappen.


Waar jij werkt

Sluit je aan bij een klein team van jonge, maar zeer ervaren schilders. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken die we voor je hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in