+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Schilder Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Sluit je aan bij ons schildersbedrijf in West-Brabant. Geen dag is hetzelfde omdat elk project uniek is. Als schilder zorg je voor topkwaliteit werk, of het nu gaat om schilderen, glaszetten of onderhoud. We bieden een goed salaris, met kans op een vast contract. Ook kun je bij ons blijven leren en groeien. Met ons puntensysteem spaar je voor leuke dingen. En vergeet onze gezellige barbecues en borrels niet! Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Word lid van een gerenommeerd schildersbedrijf dat actief is in heel West-Brabant. Elk project is uniek, wat betekent dat geen enkele werkdag hetzelfde zal zijn. Of het nu gaat om bouwkundig onderhoud, vastgoedonderhoud, glaszetten of andere schilderwerkzaamheden, als ervaren schilder zorg jij voor hoogwaardig vakmanschap.


Ben jij het?

We zoeken iemand met een teamgerichte en gedreven instelling. Met jouw ervaring als schilder ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring wordt een passend salaris vastgesteld, tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met de mogelijkheid tot wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Ook bieden we flexibiliteit in pensioensopbouw. Bij een succesvolle samenwerking ligt een vaste aanstelling binnen handbereik. Bij Faber bieden we jaarlijks verschillende leermogelijkheden aan, zodat je als schilder kunt blijven groeien. We onderhouden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier en vertrouwen kunt blijven werken. Met ons puntensysteem spaar je bij elk gewerkt uur voor cadeaus, weekendjes weg en gereedschappen. En natuurlijk zien we je graag bij onze jaarlijkse barbecues en borrels.


Waar jij werkt

Al meer dan vijftig jaar bieden wij als erkend schildersbedrijf onze diensten aan op het gebied van schilder- en behangwerk, glaszetten, houtrotreparatie en bouwkundig onderhoud in het westen van Brabant. Als je jezelf ziet als onderdeel van onze familie, neem dan zeker contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in