+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Inkoop Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexibility Breda Etten-Leur e.o.

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken in een team waar gastvrijheid en samenwerken belangrijk zijn? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat aan de slag als Administratief Medewerker Inkoop in een bedrijf dat unieke producten maakt. Je helpt met het verwerken van inkooporders en bent het aanspreekpunt voor verschillende afdelingen. Er is veel ruimte voor jouw ideeën en je kunt doorgroeien. Plus, er zijn leuke teamactiviteiten, een studiebudget en een premievrij pensioen. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gestructureerd en servicegericht en vind je het heerlijk om administratief bezig te zijn? Dan is dit wellicht DE baan voor jou!

Jouw toekomstige werkgever is een ambitieus en groeiend bedrijf waar gastvrijheid centraal staat. Zij ontwerpen onderscheidende producten waarbij ze de lat hoog leggen en graag voorop blijven lopen in de markt. Er heerst een warme en informele sfeer, waarbinnen collega’s zich thuis voelen en waar ideeën en initiatieven meer dan welkom zijn. Er wordt met passie gewerkt om elke dag het beste uit jezelf en elkaar te halen om de ambitieuze doelstellingen waar te maken.  

Wat ga je doen?

Je kom ter uitbreiding terecht in een leuk team. Je directe collega’s zullen je helemaal meenemen in alle processen rondom het plaatsen en verwerken van inkooporders. In deze functie als Administratief Medewerker Inkoop ben je verantwoordelijk voor het bewaken van levertijden, het volgen van de uitlevering, het controleren en bevestigen van orders en het beantwoorden van inkoop gerelateerde vragen vanuit de organisatie. Collega’s kunnen bij jou terecht om verder geholpen te worden. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel de verkoopafdeling als de leveranciers en je werkt nauw samen met de inkopers.

Wie zoeken wij?

  • Je heb een afgeronde MBO opleiding en je hebt al wat jaren ervaring op het gebied van operationele inkoop, voorraadplanning en bestelprocessen.
  • Je hebt het vermogen om zaken op tijd voor elkaar te krijgen, bent volhardend en stelt de juiste prioriteiten.
  • Je bent positief, kan je goed inleven in afwisselende situaties en bent in staat om daarop de juiste manier op te anticiperen.

Wat bieden wij jou!

Je komt in een gezellig team met veel dynamiek en met een open communicatie. Er heerst een fijne werksfeer waarbij gezelligheid en samenwerken centraal staan. Dit zie je terug in de borrels en personeelsuitjes die regelmatig georganiseerd worden. Naast een lekker salaris ontvang je reiskostenvergoeding en een ruim studiebudget. Je krijgt een premievrij pensioen en 24 vakantiedagen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen deze groeiende organisatie.

Enthousiast geworden over deze leuke job?  

Solliciteer direct of mail je cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen kan je ons ook bellen en appen op het telefoonnummer 06-41548664. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in