+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Zelfstandig werkend kok parttime Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16 p/u

Vacature in het kort

Hou je van koken en wil je dat graag overdag doen? Dan is deze baan iets voor jou! Je krijgt een goed salaris en extra geld voor vakantie. Je werkt vooral doordeweeks en overdag, dus je avonden en weekenden zijn vrij. Ook krijg je de kans om gratis trainingen te volgen om nog beter te worden in koken. Je werkt in een team met leuke collega's en op verschillende plekken, zoals bij Defensie. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hey kookliefhebbers van Breda! 🌟 Wil jij blijven koken maar zie je die avonddiensten niet meer zitten? Goed nieuws! 😍 In het prachtige Breda zijn we op zoek naar zelfstandige koks die overdag willen schitteren in de keuken!
Word je al enthousiast? Lees dan snel wat we voor je in petto hebben!

Wat bieden wij jou
  • Salaris is € 16,00 per uur!
  • Boven op je salaris 8% vakantiegeld!
  • Avonden en weekenden vrij!
  • Boost je skills met gratis trainingen via ons!
  • #Werkplezier met de gezelligste collega's!
Wie ben jij

Ben jij een keuken ster die weet van aanpakken en goed in een team kan werken. Heb je ervaring in een professionele keuken? Top! Nog geen ervaring maar wel een diploma? Ook goed! Verder is het handig als je:

  • Doordeweeks en overdag kan werken;
  • In de omgeving van Breda woont.
Wat ga je doen

Hey kooktalenten! 🌟 Ben jij een zelfstandig werkende kok die smaakvolle maaltijden tovert uit de keuken? Van knapperige broodjes tot heerlijke verse pasta's! Jij en je keukenteam maken het allemaal mogelijk! 🍝🥪 Jij weet precies wat je doet. Jij zorgt ervoor dat de gasten met een goed gevulde buik naar huis gaan.

Als zelfstandig werkend kok werk jij op verschillende locaties. Van defensie locaties tot kantoorpanden met prachtige bedrijfsrestaurants waar alles mogelijk is. ✨ Naast het bereiden van dé perfecte gerechten, zorg jij ook dat de HACCP-regels strikt worden nageleefd. Want zeg nou zelf, jij staat toch ook het liefst in een schone keuken? 🧽💦

Het mooiste van dit alles? De meeste diensten zijn van maandag tot en met vrijdag en alleen overdag. Hoe heerlijk is dat! Weekend en avonden vrij! 🌞🎉 Soms is er een avond of weekenddienst, maar hé, jij hebt de controle over je eigen planning!

Waar ga je werken

Wij werken samen met dé leukste cateraars van Nederland! Denk aan toppers zoals ISS, Hutten, Vitam, en Food & I. En dat is nog niet alles... 🎉
Jij kunt ook deel uitmaken van Paresto. Dé cateraar van Defensie. Hoe geweldig is dat? Koken voor onze nationale helden! Stel je voor dat jij de persoon bent die hun dag nóg beter maakt met jouw overheerlijke maaltijden.

Sollicitatie

Kom bij ons werken op de meest inspirerende locaties in de stad! Ben jij klaar om jouw keuken skills te laten zien en onze gasten te verrassen met jouw kookkunsten? Solliciteer direct! Vragen? Bel of stuur mij een bericht via whatsapp!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in