+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breukelen.
Laad meer vacatures

Cost en Sales engineer Infra, Breukelen Breukelen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Takke Breukelen

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Cost & Sales Engineer ben je de cruciale schakel tussen technische mogelijkheden en klantbehoeften, waarbij je zorgt voor kosteneffectieve en kwalitatief hoogstaande oplossingen. Je beoordeelt aanvragen, berekent kostprijzen en werkt aan offertes voor diverse projecten. Je werkt nauw samen met verschillende teams en staat in direct contact met opdrachtgevers. Een veelzijdige rol waarin jouw inzichten en bijdragen direct impact hebben. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij met jouw scherpe calculaties, commerciële inzicht en klantgerichte benadering in staat succesvol te zijn? Dan ben jij de Cost & Sales Engineer die wij zoeken!

Jouw uitdaging
Als Cost & Sales Engineer speel je een sleutelrol bij het tot stand komen van orders en daarmee projecten, zowel op het technische als commerciële vlak. Je bent de brug tussen onze technische mogelijkheden en de behoeften van de klant, waarbij je zorgdraagt voor kosteneffectieve en technisch haalbare oplossingen die aansluiten bij onze hoge kwaliteitsnormen. Je beoordeelt de aanvragen en bestekken van uiteenlopende projecten en bepaalt de kostprijs aan de hand van onze calculatiemethodieken.

Jouw expertise draagt bij aan het realiseren van offertes van zowel kleine aanvragen als grote tenders. Je werkt hierbij nauw samen met onze ontwerp-, inkoop-, productie- en montageteams en uiteraard met de projectleider. De werkzaamheden zijn afwisselend op inhoud, grote en hebben een harde deadline. Daarom kan je goed omgaan met werken onder druk.
Om een goed beeld van het werk te krijgen en cruciale informatie op te halen, ga je regelmatig naar buiten. Ook ben en blijf je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en regelgeving. Je onderhoudt goed en proactief contact met onze opdrachtgevers en managend de verwachtingen van onze klanten op een goede, klantvriendelijke en efficiënte manier.

Jouw werkzaamheden
  • Het registeren, beoordelen van aanvragen incl. terugkoppeling aan de opdrachtgeve
  • Het verzorgen van kostprijsberekeningen, het opstellen van commerciële aanbiedingen en het uitvoeren van risico-inventarisaties
  • Het verzorgen van inschrijvingen en organiseren van alle vereisten voor succesvolle aanbestedingen.
  • Proactief meedenken over verbeteringen binnen het calculatieproces en het technische aanbod


Gevraagd

Wat neem je mee?
  • HBO werk- en denkniveau in Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol
  • Kennis en ervaring met contractvormen (UAV GC, Bouwteam)
  • Een commerciële klantgerichte instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden en een teamspelers mentaliteit.
  • Kennis en ervaring met het calculeren van staal- en aanverwante constructies is een pré.


Aanbod

Wat bieden wij jou?
  • Een impactvolle rol binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
  • Een positie voor minimaal 32 uur per week binnen een leuk en professioneel team in Breukelen
  • Uitdagende en unieke projecten met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Een marktconform salaris (€ 3.500 – € 5.000), reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling en voorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.
Over Takke
Takke is een dynamisch en groeiend bedrijf in transitie van productie-georiënteerd naar een projectorganisatie en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. Onze organisatie bestaat momenteel uit 65 FTE. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.
Wij zijn gespecialiseerd in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. We ontwerpen, produceren en realiseren onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet.
De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid.
Samen met Delft Infra Composites (DIC) en Solidd Steel Structures zijn wij onderdeel van de overkoepelende groep TO GET THERE. De drie merken, met elk hun specifieke expertise, werken samen om efficiënt, flexibel en daadkrachtig te kunnen inspelen op de veranderende infrawereld van morgen.

Interesse?
Nieuwsgierig naar deze leuke functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Elvira Tibboel, Recruitment en HR-business partner. Zij vertelt je graag meer. Je kunt Elvira bereiken via telefoonnummer +31 6 27 51 18 12



Uren

32 - 40 uur
In overleg

Salaris

€ 3.500 - € 5.000 p/m
Afhankelijk van kennis, ervaring en expertise
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in