+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

ERP Business Consultant Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StarApple

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wij zijn de nummer 1 Odoo Gold Partner van Nederland en implementatiepartner van Odoo. Odoo is dé alles-in-één, compleet geïntegreerde oplossing voor het bedrijfsleven. Onze Odoo specialisten zorgen voor doelgerichte ondersteuning door kennis, ervaring en expertise. Ons motto is dan ook: samen brengen we bedrijfssoftware in lijn met jouw organisatie.


Functie

Nadat je alle ins-en-outs over Odoo hebt geleerd via onze Odoo Academy, ga je de klant als expert begeleiden bij de implementatie van Odoo. Daarbij ben je (eind-)verantwoordelijk voor een blijvend passende oplossing voor de klant. Na het implementeren, coördineer je de optimalisering van de gemaakte oplossing.

Je bent in staat bedrijfsprocessen van klanten te vertalen in een software oplossing. Hierbij inventariseer, analyseer, stem je af en beschrijf je de gewenste informatievoorziening in relatie met de gewenste bedrijfsvoering. Je werkt samen met developers en technische consultants naar de gewenste oplossing van de klant toe. In dit team ben jij de spin het web en spreek je de taal van zowel de ontwikkelaars als de klant. Met jouw kennis en expertise ben je in staat de klantwensen over te brengen naar je collega’s in binnen- en buitenland om alles zo te vertalen naar optimaal bruikbare modules die daarmee naadloos op het (gewenste) ERP-systeem van de klant aansluiten.

Daarnaast houd je je bezig met de migratie vanuit het vorige ERP-pakket, geef je gebruikerstrainingen, ben je betrokken bij pre-sales activiteiten en coach je collega’s. En heel belangrijk: je bewaakt de realisatie van de klantverwachting


Eisen

Minimaal HBO werk- en denkniveau

Rijbewijs B

3 tot 5 jaar werkervaring met ERP-pakketten (zoals Microsoft Dynamics 365, Exact, NetSuite, Business Central etc.


Aanbod

Een hecht team met betrokken mensen die deel uitmaken van een gedreven en informele organisatie. Samen hebben wij ruim 20 jaar ervaring met ERP-implementaties.

Veel uitdaging

Wij beloven je een uitdagende en afwisselende functie mét doorgroei-mogelijkheden. Geen project, klant of werkdag is hetzelfde, waardoor je altijd iets nieuws leert.

Goede voorwaarden

Een flexibele werkomgeving met een royaal salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een lease auto, MacBook en smartphone regelen we direct voor je.

Training en educatie

Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons, we bieden je het studiebudget en de ruimte om middels de Odoo Academy meer te leren en de expert te worden die wij zoeken.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Reageer dan snel. Dit kan per email op . Of bel mij op 0648601989.

Tot snel?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in