+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.

Regisseur Volledig Pakket Thuis Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zellingen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 4.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij De Zellingen bieden we de kans om te werken in de Thuiszorg met het Volledig Pakket Thuis. Dit is voor mensen die zorg nodig hebben maar liever thuis blijven wonen. Als regisseur in dit team zorg je dat elke client de beste zorg krijgt. Je werkt samen met verschillende collega's om dit te bereiken. Je moet goed kunnen praten met andere mensen, zoals huisartsen. Ook help je mee om onze zorg bekend te maken. We vinden het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zelf kunnen doen. Je helpt ze daarbij. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een MBO 4 of HBO diploma Verpleegkunde en heb je hart voor de Thuiszorg. Werk je graag in een dynamische omgeving en ben je een echte teamplayer én aanjager? Dan past De Zellingen als organisatie bij jou!

Volledig Pakket Thuis (VPT)
Volledig Pakket Thuis is voor cliënten die een indicatie hebben voor zorg met verblijf maar niet binnen een instelling willen wonen. Zij kunnen ervoor kiezen de indicatie in te zetten in de thuissituatie.

Vanuit het domein Zorg Thuis van De Zellingen gaan we in ons werkgebied Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel van start met het bieden van het VPT in de wijk. Dit is een mooi concept, waarbij we met cliënten en hun naasten zorg en welzijn op maat bieden zodat ouderen zo lang mogelijk veilig en verantwoord thuis kunnen blijven wonen.

Jouw werk
Als regisseur ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en opschaling van het VPT. Samen met je collega's die o.a. bestaan uit: zorgteammanagers, wijkverpleegkundigen, casemanagers, collega's van de dagactiviteiten, planners en de opleidingscoördinator lever jij maatwerk, met als uitkomst: “De best passende zorg voor de cliënt”.  Als regisseur VPT heb je kennis van de VVT sector, ben je een stevige gesprekspartner van het (gemeentelijk) sociaal domein, en huisartsenzorg.

Vanuit jouw functie vertegenwoordig je De Zellingen en promoot je actief de VPT. Je houdt er dus van om te pionieren en je netwerk te verbreden. Daarnaast heb je goede kennis over de verschillende soorten indicaties om een volwaardige sparringpartner te zijn voor casemanagers en wijkverpleegkundigen én voor het aantrekken van nieuwe cliënten.

Meer over Zorg Thuis
Zorg Thuis levert op basis van de (zorg) behoeften van de cliënt en indicatie professionele persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning aan thuiswonende ouderen in de gemeenten Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel. De teams leveren professionele zorg bij cliënten thuis. Wij vinden het hierin belangrijk om onze cliënten zoveel mogelijk zelf te laten doen, want wij geloven dat zij hierdoor langer actief blijven. Dit vertaalt zich in: aandacht geven, luisteren en op maat een plan maken, waarbij zelf doen, aanleren, met een hulpmiddel, inzet vanuit welzijn en/of digitaal voorliggend is.



Gevraagd

Wat vragen we jou?

  • Een afgeronde verpleegkundige (MBO 4 of HBO) opleiding;
  • Je bent vakkundig, houdt van uitdagingen, bent leergierig en durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • De rol van kartrekker is op jou op het lijf geschreven;
  • Je communiceert helder en hebt een positieve ontwikkelingsgerichte houding;
  • Je hebt belangstelling voor de ontwikkelingen in de ouderenzorg en VPT.
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband van een jaar voor 20-24 uur per week;
  • Salarisschaal FWG 50 CAO VVT, maximaal € 4.370,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur),  afhankelijk van relevante werkervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie of solliciteren?
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Emire Peci, projectmedewerker 06-10188477 of Denise van Zoest, beleidsmedewerker 06-28263793.

Aan de slag bij de Zellingen? Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om je verder te informeren over de status van je sollicitatie. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde bij indiensttreding. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Deze vacature staat zowel intern als extern open. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan de interne kandidaat.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in