+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Werkplaats Manager Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maas-De Koning

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ze werken met bekende automerken zoals Audi en Volkswagen. Als Werkplaats Manager zorg je voor een goede sfeer en help je monteurs om beter te worden in hun werk. Je kent alles van auto's repareren en onderhouden. Je team bestaat uit verschillende mensen, van nieuw tot heel ervaren. Iedereen heeft zijn eigen spullen, zodat alles netjes en goed georganiseerd is. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een combinatie van 2 familiebedrijven. Met 13 vestigingen van Krimpen aan den IJssel tot Uithoorn. Tegen de steden Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam en Utrecht aan, maar nooit erin. Ze bieden de merken Audi, Volkswagen, Seat, CUPRA, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wat ga je doen?
In de functie van Werkplaats Manager werkplaats ben je verantwoordelijk voor onze Volkswagen werkplaats. Productiviteit, efficiëntie en kwaliteit zijn natuurlijk belangrijke speerpunten, maar wat jij echt wil, is zorgen voor een prettige onderlinge werksfeer waarin iedere monteur de ruimte krijgt om zich naar eigen behoefte te ontwikkelen en zodat zij het beste kunnen presteren! Op het gebied van auto-onderhoud en reparaties ben jij DE specialist. Naast inhoudelijke kennis weet jij met jouw enthousiasme en betrokkenheid je team te motiveren en individuele medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling. Het Volkswagen team bestaat uit een enthousiaste, stabiele, diverse groep van 12 collega’s bestaande uit zowel leerlingen en beginnende autotechnici tot zeer ervaren autotechnici en technisch specialisten. Iedereen heeft zijn eigen gereedschapskar en brug, hierdoor borgen wij de kwaliteit, orde en netheid binnen de werkplaats.

Gevraagd

De Werkplaats Manager die wij zoeken heeft een afgeronde mbo 4 opleiding richting de autotechniek en is fulltime beschikbaar. Het is fijn als je al leidinggevende vaardigheden hebt of bijvoorbeeld als voorman hebt gewerkt. Mocht dit niet zo zijn dan krijg je bij ons de ruimte om je te ontwikkelen! Naast het leidinggeven aan de zestien collega’s, zorg je voor een optimale afstemming met de collega’s van de werkplaats receptie, maar ook met de garantieafdeling en onze importeur. Je rapporteert aan de Teamleider Aftersales.

Aanbod

Wat wij bieden?
Naast een uitdagende baan met een goed uitgeruste werkplaats, waarin jij je eigen brug en gereedschappen krijgt, kun je rekenen op:
  • Een mooi salaris tussen de €3.000,- en €4.000,- bruto per maand;
  • 24 vakantiedagen (en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen);
  • Aansluiting bij een goede pensioenregeling en aanvullende pensioenmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
Verder kan je gebruik maken van een voordelig fietsplan en mooie personeelskortingen (o.a. fietsen, auto’s, onderdelen, onderhoud en autobanden, autoverhuur en ook mooie kortingen via ons programma Benefits at Work). Daarnaast zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in