+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Meern.

Customer Care Medewerker De Meern

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,91 p/u

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een toffe baan? Kom dan werken bij Mediq! Het is ook dé ideale baan om te combineren met je studie, dus wil jij werken én leren? Dan is Mediq het voor jou! 💪 Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in complexe en intensieve zorg thuis. Heeft de gebruiker infuustherapie nodig? Dan kijk je samen met je collega’s, de huisarts en thuiszorg naar een passend plan. Naast het regelen van de hulpmiddelen zorg je ook voor de op recept bereide medicatie. Samen met je collega's sta jij klaar om alle binnenkomende telefoontjes omtrent de medische middelen die het bedrijf aanbiedt te behandelen. Elke werkdag is een nieuwe kans om klanten een glimlach te bezorgen. Telefonisch, per e-mail of chat sta jij klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en klanten te informeren. Geen vraag is te groot of te klein en met je vriendelijke, behulpzame houding zorg je dat elke klant zich erkend voelt en tevreden ophangt.

Wij bieden:

Kom jij ons team versterken als Klantenservice medewerker bij Mediq in De Meern? Voor deze functie verwelkomen wij je voor 24-36 uur per week en bieden we jou een salaris van €13,91 euro bruto per uur. Je gaat aan de slag via uitzendbureau Timing, maar je verdient gewoon hetzelfde en bent onderdeel van het team! Uiteraard worden daar aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan toegevoegd. We geloven in groei en ontwikkeling. Daarom krijg je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast vinden we een goede werk-privé balans belangrijk. Zo kun je op vrijdagen thuiswerken met een bedrijfslaptop. Ook heb je de mogelijkheid om gratis je auto te parkeren of ontvang je volledige OV-vergoeding. En, wie houdt er nou niet van gratis koffie en thee? Die staan altijd voor je klaar! De kers op de taart is dat onze locatie goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Wij vragen:

Heb jij een passie voor klantenservice en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Als Customer Care medewerker bij Mediq in De Meern ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een collega die zich voor 24-36 uur per week met enthousiasme stort op de volgende taken: • Je staat klanten te woord en lost hun problemen op met een glimlach. • Je beantwoordt vragen over onze producten en diensten. • Je werkt samen met je team om de klanttevredenheid te optimaliseren. Jij bent onze ideale kandidaat als je: • beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. • Je bent in ieder geval beschikbaar op de vrijdagen. • ervaring hebt met klantenservice, bij voorkeur in de gezondheidszorg. • een positieve en oplossingsgerichte instelling hebt. Je gaat aan de slag via het uitzendbureau Timing, maar je verdient gewoon hetzelfde en bent onderdeel van het team! Als je op de Solliciteer-button klikt, kun je je direct aanmelden. Timing doet de voorselectie voor Mediq. Heel veel succes en tot snel!

Waar ga je werken:

Mediq is een bedrijf waar mensen met een passie voor zorg werken. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen die een ziekte of aandoening hebben. Onze opdrachtgever levert al sinds 1899 hulpmiddelenzorg en advies aan patiënten, zorginstellingen en zorgprofessionals. 👩‍⚕️👨‍⚕️ Denk hierbij aan medicijnen, infusen en andere materialen. Zij zorgen er met deze middelen voor dat het leven van een patiënt door kan gaan of in ieder geval zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in