+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Procesbeheerder Systems Engineering Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Als Procesbeheerder Systems Engineering zul jij een sleutelrol vervullen in het beheren van technische projectinformatie, eisen en documentatie in Relatics/Seis, waarmee je het team van engineers ondersteunt en ontlast. Als Procesbeheerder Systems Engineering heb je diverse verantwoordelijkheden, waaronder het registreren en beheren van het project specifieke eisenpakket en het inrichten en bijhouden van projecten in de Relatics omgeving. Daarnaast ben je betrokken bij de documentenstroom, waarbij je taken variëren van het opstellen van documentlijsten tot het beoordelen en vrijgeven van belangrijke documenten. Wat we hiermee willen bereiken, is dat onze collega’s die buiten het werk tot realisatie brengen, in de documentatie realtime kunnen inzien wat de Engineer binnen heeft opgesteld en hoe dat buiten tot realisatie gebracht moet worden.

Deze rol vervul je grotendeels op onze projectlocatie in het Havengebied. Hier zit je tussen het projectteam, waaronder onze engineers. Je zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van hun bijdrage. Bovendien speel je een actieve rol bij het begeleiden en ondersteunen van het team bij het uitvoeren van processen, zoals het aantonen van eisen. Daarnaast voer je regelmatig kwaliteits- en volledigheidscontroles uit om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Engineers kunnen bij jou terecht voor vragen over het juist documenteren van informatie, jij stelt je op als vraagbaak. En hoe leuk is het, als je daarvoor tussen de Engineers zit, ook wel zo makkelijk!

Als Procesbeheerder Systems Engineering heb je ook de mogelijkheid om projectevaluaties te organiseren en deze, samen met jouw eigen ervaringen en inzichten, om te zetten in waardevolle verbetervoorstellen binnen Stedin. Je speelt een belangrijke rol bij het voortdurend verbeteren van de projectaanpak en draagt zo bij aan succesvolle technische projecten.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Technische project inrichting is voor jouw heel gewoon in je werk. Je denk onmiddellijk verder in eisen, de scope en in engineeringswerkpakketten. In je dagelijkse werk monitor je dit ieder moment van de dag. Je bent er ook goed in. Luisteren naar input van je collega’s en samen de beste resultaten boeken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent van huis uit controlerend en houd van verbetertrajecten. Wat jou verder onze Procesbeheerder Systems Engineering maakt?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;

  • Ervaring met technische infrastructuren;

  • Ervaring met project- en procesmatig werken;

  • Kennis van en ervaring met Systems Engineering en het informatiebeheertool Relatics/Seis is een pré;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een auto;

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Vanaf dag één maak je deel uit van de vakgroep Engineering & Advies. Met circa 20 collega’s kom je te werken op onze projectlocatie in het Havengebied. Je komt hier te werken in een gemêleerd team, collega’s met ruime ervaring die het havengebied vanuit hun broekzak kennen, maar ook met collega’s die net bij ons zijn gestart! Samen lunchen wij in de keet, of halen we met een aantal een frisse neus door een wandeling te maken. We werken hard en hebben passie voor het werk wat we doen. En zie je de oplossing niet? Er is altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht.

We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in de Botlek, Delft, Utrecht of Goes en projectlocaties. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij ook voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in