+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

.NET Developer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Hey daar, enthousiaste tech-wizard! Als .NET developer krijg je de kans om je codekunsten te laten schitteren door het ontwikkelen, testen en implementeren van softwareoplossingen voor een innovatief platform. Jouw werk draagt bij aan het optimaliseren van processen en het creëren van een naadloze gebruikerservaring. In deze veelzijdige rol werk je nauw samen met een team van ontwikkelaars en stakeholders, waarbij je continu wordt uitgedaagd om je technische vaardigheden te verbeteren. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hey daar, enthousiaste tech-wizard! Als .NET developer in de regio Den Bosch krijg je de kans om jouw codekunsten te laten schitteren. Je zult betrokken zijn bij het ontwikkelen, testen en implementeren van baanbrekende softwareoplossingen voor het platform van onze opdrachtgever. Jouw creativiteit en technische skills zullen een cruciale rol spelen bij het creëren van een onvergetelijke gebruikerservaring voor onze klanten. Klaar om je stempel te drukken op de digitale toekomst?


Wat ga je doen?

Als .NET developer voor onze opdrachtgever in Den Bosch zul je je bezighouden met het ontwikkelen, testen en implementeren van softwareoplossingen voor ons Business Spend Management platform. Je vertaalt functionele wensen naar concrete toepassingen, waarbij je de architectuur van het product altijd in het oog houdt. Jouw code zal de ruggengraat vormen van innovatieve oplossingen die onze klanten helpen bij het beheren van hun zakelijke uitgaven. Door jouw expertise draag je bij aan het optimaliseren van processen en het creëren van een naadloze gebruikerservaring. Daarnaast werk je nauw samen met andere ontwikkelaars en stakeholders om te zorgen voor een optimale integratie en doorontwikkeling van het platform.

In deze dynamische rol krijg je de kans om je technische vaardigheden te laten zien en jezelf continu uit te dagen. Je zult betrokken zijn bij het gehele ontwikkelproces, van het opstellen van requirements tot aan het testen en deployen van de software. Door jouw passie voor softwareontwikkeling en jouw oog voor detail lever je een essentiële bijdrage aan het succes van ons platform.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwikkelen, testen en implementeren van softwareoplossingen voor het platform van onze opdrachtgever;
  • Vertalen van functionele wensen naar concrete toepassingen, zonder de architectuur van het product uit het oog te verliezen;
  • Creëren van een zo relevant en persoonlijk mogelijke gebruikerservaring voor klanten;
  • Optimaliseren van processen en bijdragen aan de doorontwikkeling van het platform;
  • Samenwerken met andere ontwikkelaars en stakeholders om te zorgen voor een optimale integratie en doorontwikkeling van het platform.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo-opleiding in ICT of een vergelijkbare richting;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als .NET developer;
  • Je spreekt en schrijf vloeiend Nederlands
  • Uitgebreide kennis en ervaring met het .NET-framework en bijbehorende technologieën;
  • Kennis en ervaring met Cloud technologie / MS Azure
  • Bekendheid met Business Spend Management systemen is een pré;
  • Sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgerichte instelling.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever in Den Bosch heerst een dynamische en innovatieve cultuur waarin jouw expertise als .NET developer volledig tot bloei kan komen. Je zult deel uitmaken van een gepassioneerd team dat gedreven wordt door uitdagingen en de ambitie om continue te innoveren. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan baanbrekende softwareoplossingen voor diverse projecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in