+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Job Invest Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Job Invest

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Job Invest vind je veel meer dan alleen een baan. We zijn er trots op dat we niet alleen werken, maar ook plezier maken. We zetten ons in voor inclusiviteit en respect, en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Ons doel is om jou te helpen meer uit jezelf en je leven te halen. We hebben een breed aanbod aan kantoorvacatures, zodat je echt een carrière kunt opbouwen. Of je nu van financiën, sales, HR of klantenservice houdt, we hebben de perfecte uitdaging voor jou. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ontdek bij Job Invest een wereld van mogelijkheden. Sinds 2008 zijn we een voortrekker in arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant, gespecialiseerd in het creëren van geluk en succes door ideale matches.

Over Job Invest

Job Invest is opgericht in 2008 en inmiddels een van de grote spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. We knallen iedere dag vol gas over de linkerbaan om de beste matches te maken. Om bij te dragen aan meer geluk en succes voor bedrijven en werkzoekenden. We werken hard, maar maken ook veel plezier.

Inclusiviteit, respect, goede arbeidsvoorwaarden. Vinden we allemaal ook heel normaal, al is dat onze branche niet altijd zo vanzelfsprekend. Daarin willen wij het verschil maken. We investeren in onze mensen en helpen kandidaten echt om meer uit zichzelf en hun leven te halen.

Ontdek jouw nieuwe baan via Job Invest

Bij Job Invest begrijpen we het belang van kernrollen die het dagelijkse zakendoen ondersteunen en stroomlijnen. Ons breed scala aan professionele vacatures op kantoor biedt dynamische mogelijkheden voor diegenen die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen in een zakelijke omgeving. Of je nu een passie hebt voor financiën, sales, human resources of klantenservice, wij hebben de juiste uitdaging voor jou.

Voor wie staan wij klaar?

Bij Job Invest begrijpen we dat het zoeken naar een nieuwe baan een belangrijke stap is. Of je nu een recente afgestudeerde bent, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, of toe bent aan een carrièreswitch, wij staan klaar om je te ondersteunen. Met een diepgaand begrip van verschillende industrieën en een toegewijd team van recruiters, helpen we je niet alleen een baan te vinden, maar een rol die echte voldoening biedt. Laten we samen jouw professionele pad verkennen.

Waarom kiezen voor Job Invest?

Kiezen voor Job Invest betekent kiezen voor een partner die jouw carrière serieus neemt. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak waarbij jouw wensen en ambities centraal staan. Ons team van ervaren adviseurs werkt nauw met je samen om niet alleen een baan te vinden, maar een carrièrepad dat past bij jouw unieke vaardigheden en levensdoelen. Met toegang tot exclusieve vacatures en een netwerk van topbedrijven, openen wij deuren die anders gesloten blijven. Bij Job Invest vinden we niet zomaar een baan voor je; we investeren in jouw toekomst.

Interesse?

Stap in de wereld van nieuwe mogelijkheden. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat Job Invest voor jou kan betekenen. Stuur je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen kun je bij ons terecht via 073-7113712.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in