+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Hr medewerker parttime Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als hr medewerker ben je de motor achter allerlei hr- en administratieve taken. Je krijgt de kans om echt iets toe te voegen aan het team. Je werkt met een gezellige groep mensen in een groot bedrijf dat voorop loopt in de sector. Je krijgt een goed salaris en de kans om jezelf te ontwikkelen. Plus, je krijgt een budget dat je zelf mag besteden. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Geen zin waar jij beter op gaat dan: 'is al gebeurd'. 2 stappen vooruit denken is voor jou zo vanzelfsprekend als het poetsen van je tanden. Heb ik een beetje gelijk? Dan is deze vacature mogelijk het startschot van jouw parttime rol als hr medewerker. In deze functie ben jij de drijvende kracht achter de verschillende hr- en administratieve processen, van loonadministratie tot het beheren van klantencontracten en het uitvoeren van NEN-controles. Een mooie kans dus om je eigen stempel op de hr afdeling te drukken. 

Naast de brede verantwoordelijkheden ben je o.a. zeker van een lekker salaris tot €3800.- bij fulltime, een persoonlijk keuzebudget en een goede werk-privébalans dankzij een wekelijkse werkweek van 20 uur. 

Waar jij precies mee gaat bouwen aan de afdeling, dat ontdek je wanneer je blijft lezen.


Waar kom jij te werken?

Die vind je in Den Bosch. Vanuit hier ben je samen met een grote club collega's verantwoordelijk voor het vervoeren van 20 miljoen ton aan grondstoffen en andere producten. Niet allemaal in je eentje natuurlijk. Maar zeg ik grote club, dan bedoel ik ook een grote club. Dit ambitieuze internationale concern telt ruim 55.000 medewerkers verspreid over 2500 locaties door heel Europa. Met recht een marktleider in de wereld van cement, zand, grind en betonmortel. 

Het team waar jij dagelijks mee werkt is uiteraard 'iets kleiner' dan dat. Vraag ik ze naar de bedrijfscultuur komen ze direct met de woorden collegiaal en informeel. Dat hechte gevoel is iets wat ik ook direct ervaar als ik hier de werkvloer op stap. Dus wie ben ik om ze tegen te spreken.   


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Door de week heen: 

haak je aan rondom de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Van het opmaken van contracten en het plannen van diverse opleidingen tot het bieden van ondersteuning bij de onboardingzorg je voor administratieve ondersteuning bij het aanmaken van leveranciers, het controleren van facturen en het beheren van contractendraag je bij aan verbeteringen van het beheer rondom huidige procedures en processenzorg je voor een kloppende administratie rondom het leasewagenpark, inclusief het beantwoorden van vragen van de leaserijdersHerken jij jezelf hierin?
mbo 4 werk- en denkniveaumeerdere jaren ervaring in een hr rolenthousiast, secuur, initiatiefrijk en oplossingsgericht20 uur per week beschikbaareen goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

Bekend met Afas en/of Workday? Dan scoor je bonuspunten.  


Wat krijg je ervoor terug?
salaris. Tot €3800.- o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je kennis en ervaringtijd voor jezelf. In de vorm van minimaal 25 vakantiedagenhybride werkeneen persoonlijk keuzebudget dat naar eigen wens kan worden ingezetdoorgroeimogelijkheden in voorwaarden en functieeen persoonlijk vitaliteitsbudget een leuk team aan collega's die je binnen no-time tot je vrienden rekentextra ontwikkeling dankzij gratis toegang tot de Work-on Talent Academy

En? Helemaal iets voor jou? Solliciteer nu het nog kan via de button of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Liever eerst even bellen? Doe dit naar 013 - 580 27 20.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in