+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Logistic Coordinator (multinational) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als Logistic Coördinator / Supply Chain werk je in een van de meest dynamische functies en werkomgevingen. In een gedreven commercieel team werk je samen met een ervaren Logistic Manager en een Logistic Controller . Je geeft logistic support aan het commerciële team. Focus ligt op administratieve werkzaamheden en het onderhouden van contacten met leveranciers, logistieke partijen, klanten en collega’s:
  • Voorraadmanagement versproducten
  • Correcte administratieve verwerking van transport orders
  • Coördineren van het logistieke proces van A-tot-Z; ervoor zorg dragen dat de producten op tijd en op de juiste wijze worden geleverd bij klanten over de gehele wereld
  • Oplossen van logistieke claims
  • Support bieden bij onderhandelingen inzake transportcontracten
  • Opstellen van logistic rapportages
  • Overige voorkomende administratieve taken.
Kortom een veelzijdige functie binnen een internationale werkomgeving!
 

Gevraagd

Logistic / Supply chain is jouw vak! Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (studierichting Supply chain/ logistiek/ logistic) en enige (stage)werkervaring in het logistieke/ supply chain vakgebied. Ook als je een starter bent met stage ervaring, vragen wij je te reageren. Jouw Engelse talenkennis is uitstekend. Je komt je afspraken na en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een vakvolwassen gesprekspartner voor je (interne) klant, werkt nauwkeurig en denkt in mogelijkheden. Je bent gedreven, accuraat, commercieel, neemt jouw verantwoordelijkheid, bent een teamplayer, positief en klantgericht. Bovenal word je enthousiast van dit profiel.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Logistic Coördinator/ Supply Chain krijg je een vaste fulltime baan binnen een dynamische, veranderingsgezinde werkomgeving aangeboden. Career Factory treedt in dit traject dus op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid word je een vast dienstverband aangeboden bij onze werkgever. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door nuchter, ‘afspraak is afspraak’, professioneel en resultaatgerichtheid. Doordat er collega’s met verschillende nationaliteiten met elkaar samenwerken, is de voertaal Engels. De organisatie kan je voldoende groeimogelijkheden bieden, ook internationaal! Naast de secundaire arbeidsvoorwaarden biedt onze opdrachtgever een passend salaris van circa € 2.000,-- tot
€ 2.300,-- bruto per maand, gebaseerd op een 36 urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding.
Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Logistic Coördinator werk je voor de meest ondernemende business lijn onder de vleugels van een multinational. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als nuchter, gepassioneerd, loyaal, gedreven en resultaatgericht. Onze opdrachtgever is een gerenommeerde multinational, gespecialiseerd in vlees en overige versproducten. Binnen het team werken verschillende nationaliteiten met elkaar samen. De voertaal is Engels binnen deze organisatie. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in