+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Marketeer A-brand Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Marketeer – Trade Marketeer; echt impact creëren! Alle ruimte krijg je in deze rol! Niet alleen bewegingsruimte doordat jouw manager zeker niet houdt van micromanagement, maar ook omdat jouw budgetten ruim zijn. Je treedt op als de Marketing Specialist, niet alleen voor jouw interne collega’s, maar ook voor de externe partners. Om de juiste informatie te vergaren, raadpleeg je de verschillende externe partijen en de verschillende afdelingen binnen de organisatie, zoals sales, finance, techniek, maar ook jouw collega’s marketing & communicatie. Als Marketeer ben jij verantwoordelijk voor product en propositie lanceringen in jouw ‘kanaal’. Communicatie & Analyse & Strategie & opzetten marketingacties zijn de belangrijkste pijlers in deze rol. Omdat de organisatie in de transitiefase begeeft van ‘u vraagt wij draaien’ naar ‘een vanuit duidelijke strategie de lead nemen’, is het van groot belang dat je je senang voelt in deze nieuwe wijze van je vak uitoefenen; van dienstverlening naar eigenaarschap & stakeholdermanagement.
 

Gevraagd

Marketeer; natuurlijk ben je commercieel, resultaatgericht, communicatief vaardig, ondernemend en heb je een groot zelf startend vermogen. Het niveau van ‘banners regelen’ heb je achter je gelaten. Je bent een analyticus en hebt strategisch inzicht. Ook heb je het creatieve vermogen om de vertaalslag te maken van strategie naar ‘activiteiten’ en weet jij als geen ander draagvlak te creëren bij de diverse stakeholders, zodat je jouw doelstellingen, mooie resultaten bereikt. Ondernemend & Eigenaarschap zijn belangrijk! Je hebt een HBO/ WO opleiding afgerond en minimaal 3 jaar ervaring als Marketeer. Het allerbelangrijkste is, dat je blij wordt van het lezen van dit profiel en niet kan wachten om meer te horen over deze mooie rol!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een geweldige job als Marketeer binnen een professionele en veeleisende omgeving. Je hebt de ruimte, die je krijgt binnen een MKB organisatie en hebt de voordelen van het werken voor een groot A-brand! Je kunt echt impact maken als Marketeer. Ontwikkeling & persoonlijke groei staan centraal binnen de organisatie. Daarbij bepaal jij zelf jouw ontwikkelplan; niet alleen welke opleidingen en cursussen je wilt volgen, maar ook welke ambitie je nastreeft. Naast een passend salaris van E 3.000,-- tot E 4.500,-- bruto per maand, biedt zij nog andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekend pensioen en een goede bonusregeling.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Marketeer - Trade Marketeer werk je in een snel veranderende, demanding omgeving. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Je werkt samen met vakkundige en goed opgeleide collega’s. De lat ligt hoog! Naast de professionele en ondernemende instelling, delen collega’s ook ‘gezelligheid’. Vele borrels, mooie feesten en etentjes worden georganiseerd. Thuiswerken/ hybride is zeker mogelijk. Echter vinden collega’s het fijn om regelmatig live met elkaar samen te werken, waardoor je circa 3 dagen per week op het fijne, moderne hoofdkantoor werkzaam bent. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in