+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Content Specialist Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?
Met de redigeerbril op lees je vacatureteksten voordat ze het world wide web op gaan. Dit proces hebben we heel praktisch gemaakt: in ons recruitmentsysteem zie je welke vacatures beoordeeld moeten worden. Zijn het kleine aanpassingen, zoals een tikfout in de functietitel of staat er een t verkeerd? Dan pas je deze aan en plaats je de vacature online. Zijn er inhoudelijk grote verbeterpunten, waardoor de vacature niet voldoet aan de kwaliteitseisen? Dan keur je de vacature af met de feedback erbij. Fijn, met jouw onderbouwing weet de vacaturehouder wat te doen.
Dit is een hands-on rol waarbij je verantwoordelijk bent voor goede vacatures. Je bent daarom altijd op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor vacatures, zoals employer branding videocontent en de populairste vacaturewebsites. Met deze combinatie help je ondernemers om mooie functies te vervullen. Daar worden ook alle werkgevers en nieuwe werknemers blij van!

Gevraagd

Wie ben jij?
Je weet hoe wervende teksten opgesteld moeten worden, zodat de doelgroep zichzelf herkent. Deze skills heb je opgedaan tijdens een studie in de richting Communicatie – of door veel ervaring met tekstuele content. Je hebt ook goed door dat visuele content zoals video een belangrijke rol speelt en daar heb je creatieve ideeën over. Je werkt graag samen met een team, je hebt inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling? Dat is een mooi pluspunt. Tenslotte ben je vijf dagen in de week beschikbaar.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Je krijgt een mooie en waardevolle rol binnen het marketingteam dat uit zes collega’s bestaat, waar iedereen uitblinkt in zijn of haar specialisme. Samen kijken we naar jouw persoonlijke groeipad en hoe jij jouw specialisme verder kan ontwikkelen. Het salaris ligt tussen de €2300 en €2.600 per maand. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, 25 verlofdagen en een pensioenregeling. Tenslotte bouw je een groot netwerk op binnen de recruitmentbranche door één op één contact met ondernemers, externe partijen en door de meest interessante recruitmentevents bij te wonen.

Bedrijfsomschrijving

OrganisatieAls content specialist ben je onderdeel van het marketingteam van Staffing Associates Service Center B.V. Dit is het service center waar je het DNA van de aangesloten franchise ondernemingen vindt. Hier werken ruim 50 specialisten op het gebied van data, marketing, IT, HR, legal en finance om waardevolle arbeidsrelaties te realiseren tussen werknemers, werkgevers en ondernemers. Jouw team besteedt veel aandacht aan fijn samenwerken, kennis delen en ieders persoonlijke groeipad. Teammeetings worden met regelmaat georganiseerd zodat iedereen ideeën met elkaar kan delen over de groei van onze merken HappyNurse, Carrière Uitzendbureau en Career Factory. Wil je meer weten over alle merken? Neem dan een kijkje op www.staffingassociates.nl.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in