+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Hypotheekadviseur / Aankomend Financieel Planner Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt.
 
Heb je al de nodige ervaring als Hypotheekadviseur, maar ben jij een echte kennis junkie en is het jouw droom om nog veel dieper in de materie te duiken en te worden opgeleid tot Gecertificeerd Financieel Planner (FFP)?
 
Ruim 20 jaar geleden startte de eigenaar in de regio Voorburg – Den Haag een kantoor voor Hypotheekadvies en Financiële Planning. Inmiddels is men gevestigd in Den Haag, heeft men een grote schare, trouwe vaste klanten (die zorgen voor veel doorverwijzingen) en werken meerdere adviseurs, planners en ondersteuners aan een goed verzorgde financiële toekomst van hun relaties.


Gevraagd

Je past als een handschoen bij dit kantoor en in de baan als Financieel Planner wanneer je een oprechte interesse hebt in hetgeen mensen beweegt. Als mensen-mens ben je innemend, dienstverlenend en betrokken bij je klant. Minstens zo belangrijk is jouw wil om continu te willen blijven leren.
 
Daarbij beschik je over de juiste WFT’s en heb je een paar jaar ervaring als Hypotheekadviseur.


Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Wanneer jij uit het juiste hout gesneden bent, dan mag jij rekenen op een zeer afwisselende baan, waarbij geen dag en gesprek hetzelfde is. Onder de vleugels van meerdere FFP’ers en Life Planners worden jou de fijnste kneepjes van het vak bijgebracht. Een betere leerschool bestaat er niet.

Een keurig pakket aan arbeidsvoorwaarden ligt voor je klaar. Naast een maandsalaris (tussen € 4.000,- tot € 5.000,-, afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) mag je rekenen op:

  • Vakantiegeld
  • Vakantiedagen
  • Bonusregeling (optioneel)
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling (ingaande na het 1e jaar)

Is dit jouw nieuwe functie?
Door echte Financieel Planners / Life Planners worden het advies en de productkeuze uit elkaar getrokken. De FFP’er bespreekt en analyseert de toekomstwensen van de klant, waarna dit eindigt in een rapportage met een oplossing. Vervolgens wordt het dossier overgedragen aan een Hypotheekadviseur, die bij de gekozen oplossing het juiste product zoekt. Dit vraagt een andere manier van werken dan bij het traditionele hypotheekadvies.
 
Jij wordt steeds meer betrokken bij die bespreking en analyse, zodat jij op termijn zelfstandig aan de slag kunt. Daarom is het belangrijk dat je moet willen leren. Niet alleen op het gebied van kennis, maar zeker ook op sociaal vlak. Je moet leren om de toekomstwensen van je klanten te achterhalen en dat zul je alleen realiseren wanneer je een oprechte interesse in je klant en zijn / haar doelen en wensen hebt.
 
Is dit hetgeen jij zoekt? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen bespreken of deze rol en dit kantoor voor jou is weggelegd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in