+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Vrijwillig(st)er Telefoniste Amivedi Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stichting Amivedi

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 8 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Voor ons landelijk 0900-telefoonnummer zoeken wij vrijwilligers die het publiek doorverwijzen naar het juiste Amivedi-meldpunt en vragen kunnen beantwoorden over Amivedi. Dit gebeurt vanuit huis.

Gevraagd

Het beantwoorden van het 0900-telefooonnummer is het eenvoudigste te doen in diensten van 3 x 4 uur, zodat iedere dag is gedekt van 09.00 uur tot 21.00 uur. Hierdoor zijn er dus iedere dag, maandag tot en met zondag, 3 diensten te verdelen, te weten:

- de ochtenddienst van 09.00 uur tot 13.00 uur,
- de middagdienst van 13.00 uur tot 17.00 uur,
- de avonddienst van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Het rooster voor deze diensten wordt van tevoren door de coördinator van het 0900-nummer, in overleg met de 0900-medewerkers opgesteld. Handig daarbij is, dat bijna iedereen één of meerdere vaste dienst(en) per week of per even/oneven week draait. De roosters worden door de coördinator verstuurd per e-mail.
Uiteraard wordt u ingewerkt en begeleid.

Aanbod

Wilt u vrijwilliger worden voor Amivedi? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in en geef een goede motivatie waarom u voor Amivedi wilt werken.
Vrijwilligers worden niet betaald voor hun werkzaamheden. Wel worden onkosten vergoed.

Uren

4 - 8 uur
in overleg

Salaris

Onkostenvergoeding per maand

Bedrijfsomschrijving

Amivedi werkt vanuit ca. 110 meldpunten, verspreid over het hele land. Elk meldpunt ontvangt meldingen uit een bepaald gebied en elk meldpunt wordt gerund door één van de 140 vrijwilligers. Meldingen van vermiste of gevonden huisdieren die via de website van Amivedi, per mail of telefonisch worden doorgegeven komen bij het gekozen meldpunt terecht. U ontvangt direct na een online melding een bevestigingsmail met daarin het Amivedi meldingsnummer evenals de gegevens zoals u deze in de melding heeft doorgegeven. Uw melding wordt vervolgens gecontroleerd door één van onze vrijwilligers en indien nodig wordt er contact met u opgenomen voor aanvullende informatie. Is uw melding compleet, dan wordt deze binnen 24 uur op onze website geplaatst.

Amivedi zoekt net als u in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren. Tevens werkt Amivedi nauw samen met diverse instanties zoals dierenasiels, dierenartsen, dierenopvangcentra en dierenambulances. Vinden we uw vermiste of gevonden huisdier? Dan nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact met u op. Amivedi haalt echter geen gevonden huisdieren op, vangt geen gevonden huisdieren op en bemiddelt niet bij de herplaatsing van huisdieren. Wat we wel doen is de registratie van uw vermiste of het gevonden huisdier zo gemakkelijk mogelijk maken door actief mee te denken en te zoeken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in