+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Klantadviseur ANWB Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,75 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een enthousiaste en dienstverlenende topper? Word Klantenservice medewerker ANWB Leden Service Center in Den Haag voor 20-40 uur per week en zorg ervoor dat de dag van onze leden een stukje beter wordt! Als Klantenservice medewerker ANWB Leden Service Center begint jouw dag met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega's. Gedurende de dag beantwoord je vol enthousiasme alle inkomende vragen van onze leden en zorg je voor een persoonlijke en passende oplossing. Jouw klantvriendelijkheid en empathie dragen bij aan een positieve klantervaring. Je start bij team Start-Up waar je de basisopleiding krijgt en wordt klaargestoomd voor de andere afdelingen binnen het Leden Service Center zoals; Team lidmaatschap & Onderweg, Team Reizen, Team verzekeringen, Team digi enz.. een allround functie dus! Om deze leuke functie optimaal uit te kunnen oefenen en zo passend mogelijk advies te kunnen bieden aan de (potentiële) leden over bijvoorbeeld verzekeringen is het wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van de WFT Basis en WFT Schade certificaat. Ben je niet in bezit van een WFT Basis of Schade certificaat? Dan krijg je via Timing de opleiding aangeboden. Vanaf dan kan je ontzettend breed ingezet worden op de klantenservice en het beste advies geven aan de leden van de ANWB wat jouw werk nóg leuker maakt! Zie jij jezelf al glimlachen? Solliciteer nu en start jouw avontuur als Klantenservice medewerker ANWB Leden Service Center!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als Klantenservice medewerker? Dan is dit dé kans voor jou! Kom werken bij het ANWB Leden Service Center in Den Haag, waar je 20 tot 40 uur per week kunt werken. Startdatum: 31/5 Als Klantenservice medewerker bij de ANWB zit je op een goed bereikbare locatie met het openbaar vervoer. Je salaris bedraagt €13,75 bruto per uur en na het behalen van je WFT-schade €14,25 en je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Een functie van 20-40 uur per week van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 – 18:00 uur en op zaterdag van 10:00-16:00 uur( met een onregelmatigheidstoeslag van 24%;
op zaterdag). Reiskostenvergoeding: volledige ov-vergoedingen of €0,15(auto) en €0,18 per kilometer(fiets/lopend). Recht op de eindejaarsuitkering van 5,58% op je jaarinkomen;
Bij ons staan onze medewerkers centraal en hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We bieden een hybride werkvorm aan, waarbij je flexibel kunt werken vanuit kantoor en thuis. In deze functie sta jij onze leden te woord met een persoonlijke en positieve benadering en help je ze met hun vragen en problemen. Wij zijn op zoek naar klantvriendelijke, enthousiaste en flexibele kandidaten die zich volledig inzetten voor onze leden. Klinkt deze baan als muziek in je oren? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Klantenservice medewerker in het ANWB Leden Service Center in Den Haag. Wij behandelen alle sollicitaties gelijk, conform de Algemene Wet Gelijke Behandeling.

Wij vragen:

Heb jij een passie voor klantcontact en ben je op zoek naar een uitdagende baan bij ANWB Leden Service Center in Den Haag? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en servicegerichte Klantenservice medewerkers voor 20-40 uur per week! Om succesvol te zijn in deze functie: • Ben je beschikbaar vanaf 31/5 • Beschik je over uitstekende communicatievaardigheden en schrift in het Nederlands • Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau • Je bent 1 keer in de twee weken op zaterdag beschikbaar • Kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken • Heb je affiniteit met de producten en diensten van ANWB Ben jij klantgericht, proactief en heb je een sterk probleemoplossend vermogen? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature! Verrijk ons team met jouw enthousiasme en meld je snel aan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Je gaat aan de slag via het uitzendbureau Timing, maar je verdient gewoon hetzelfde en bent onderdeel van het team! Als je op de Solliciteer-button klikt, kun je je direct aanmelden. Timing doet de voorselectie voor ANWB. Heel veel succes en tot snel!

Waar ga je werken:

Het hoofdkantoor van de ANWB in Den Haag Klaar voor een mooie uitdaging bij ANWB in Den Haag? Als Klantenservice medewerker bij ons bruisende Leden Service Center draag je direct bij aan onze missie: mensen zorgeloos laten genieten van hun vrije tijd. Jij bent onmisbaar in ons hechte en gezellige team om samen ANWB-leden de beste service te bieden. Voel je thuis in onze open en collegiale werksfeer en versterk ons team. Waar wacht je nog op? Ontdek waarom ANWB jouw ideale werkplek is!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in