+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Groepsleerkracht voor inval regio Den Haag e.o. (ook voor pabo studenten) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Kom flexibel werken in het primair onderwijs! Je krijgt de kans om je eigen werkdagen en locaties te kiezen, perfect te combineren met je studie of ander werk. Of je nu student, onderwijsassistent of ervaren leerkracht bent, er is altijd een passende plek. In de flexibele pool werk je op basis van oproep, dus je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent. Ook zijn er mogelijkheden voor langdurige vervangingen. Plus, we zorgen voor je VOG en reiskosten! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je geïnteresseerd om gedurende dit schooljaar als leerkracht in te springen binnen het primair onderwijs in de regio Den Haag, naast het volgen van je master, pabo-opleiding of je reguliere werk? Je kunt flexibel werken op verschillende locaties.  Als dit je aanspreekt, zijn we op zoek naar jou!


Kom ook flexibel werken!

Wij bieden jou een aantrekkelijke functie binnen het primair onderwijs, waar je verantwoordelijk bent voor een eigen klas gedurende een langere periode, of juist flexibel je eigen werkdagen en locaties bepaalt. Voor zowel studenten aan de pabo, ervaren onderwijsassistenten als gediplomeerde leerkrachten hebben wij een divers aanbod van kwalitatieve scholen.

Flexibele Pool 
In de flexibele pool werk je op basis van oproep en ben je daardoor flexibel inzetbaar voor vervangingswerkzaamheden. Deze verzoeken kunnen variëren van één dag tot meerdere opeenvolgende dagen. Soms ontvangen we aanvragen enkele dagen van tevoren, maar het kan ook voorkomen dat we ad-hocaanvragen krijgen voor dezelfde dag. Het vermogen om snel te schakelen is dan van groot belang (meer dan 90% van alle verzoeken komt minstens één dag van tevoren binnen). Belangrijk is dat jij altijd zelf bepaalt wanneer je beschikbaar bent en of je een vervangingsaanvraag al dan niet aanneemt.

Detachering
Naast de ad hoc vervangingen krijgen wij ook wekelijks nieuwe aanvragen binnen voor langdurige vervangingen of zelfs reguliere formatieruimte. Wil je liever voor langere tijd voor de klas staan? Dan is dit bij ons dus ook mogelijk. 
Je kan natuurlijk ook starten via de flexpool. Heb je een leuke school gevonden en zoeken zij nog iemand voor langdurig, word je vaak terug gevraagd en kan je langdurig blijven. Natuurlijk alleen als jij dat zelf ook wil en kan.  


De voordelen!
  • Als je in onze flexpool zit, bepaal je zelf waar én wanneer je werkt;
  • Ook een langdurige vervanging gaat in overleg met jou en volgt er altijd eerst een gesprek op de school om te kijken of het je leuk lijkt daar te werken; 
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen);
  • Je kan gegarandeerd werken, fulltime of parttime;
  • Bij gebleken geschiktheid bieden we je een urengarantie, ook voor het werken op flexibele basis;
  • De mogelijkheid is er om door te stromen naar een vaste formatieplek.

Maar dat is nog niet alles! Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo nemen wij je reeds opgebouwde salarisschaal over en is er een eindejaarsuitkering. Wij verzorgen de aanvraag voor je VOG en ook die krijg je van ons volledig vergoed. Uiteraard vergoeden we ook je reiskosten!


Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem voor meer info contact op met Miranda via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

#ExcellentFlexZuid-Holland

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in