+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 5 Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een levendige groep 5 op een christelijke basisschool in een prachtig nieuw gebouw, zoeken we een leerkracht met sterke pedagogische kwaliteiten. Deze school, gelegen in een divers samengestelde wijk, biedt een unieke kans om tot de zomervakantie bij te dragen aan thematisch onderwijs. Geniet van korte communicatielijnen, een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering, doorbetaling in vakanties, en start pensioenopbouw na 8 weken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Voor deze groep 5 in Den Haag zoeken we een fulltime (of parttime) leerkracht met sterke pedagogische kwaliteiten. Kom jij graag kennismaken en hier werken tot de zomervakantie?


Jouw werkdag

Deze 20 leerlingen van groep 5 zoeken voor 5 dagen een fijne leerkracht die een duidelijke structuur weer neer te zetten in de groep tot de zomervakantie. Ben jij 2 tot 5 dagen beschikbaar, laat het ons weten. Een vrijblijvende kennismaking plannen we graag voor je in! 


De school

De christelijke basisschool biedt onderwijs aan ongeveer 350 leerlingen verdeeld over 16 groepen in een prachtig nieuw gebouw in Den Haag met een groot, groen en uitdagend speelplein met vrolijke speeltoestellen. De leerlingen komen uit de wijk, die een divers samengestelde populatie kent. Dit schooljaar (21-22) is het gemixte team gestart met thematisch onderwijs. Jij wordt van harte uitgenodigd hierin mee te denken. Vanaf groep 5 werken de leerlingen op Snappet voor de basisvakken. Nieuwe collega's worden goed begeleid en ingewerkt. 


Dit hebben we jou te bieden:
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem voor vragen contact op met Maaike (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

#ExcellentFlexZuid-Holland

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in