+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

SBO leerkracht bovenbouw schooljaar 24-25 Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Op zoek naar een baan waar je echt het verschil kunt maken voor leerlingen? Deze school biedt een unieke kans. Je gaat aan de slag met bovenbouwleerlingen, waarbij de focus ligt op het leren van basisstof. Je krijgt de mogelijkheid voor een vaste aanstelling en er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ook kun je rekenen op een goed salaris en extra s zoals een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw. Plus, je krijgt de kans om een bonus te verdienen als je iemand anders aanbrengt. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de onderwijstopper die leerlingen uit groep 6,7 en 8 het onderwijs kan bieden wat bij ze past? Of... misschien heb jij eindelijk hier de plek gevonden waar je niet meer weg wilt. Ook een directe aanstelling behoort tot de mogelijkheden. 


Jouw werkweek

Op deze school ligt de focus op het leren van de basisstof. De rust, het aangepaste leertempo en vooral de begeleiding is wat deze leerlingen van jou nodig hebben. Er wordt via methodes gewerkt. Bij rekenen wordt de lesstof aangeboden via de doelen van SLO en Snappet. Tijdens de gymlessen heb jij even je handen vrij om te observeren of voor de administratie. Je kan hier van 1 augustus tot 31 juli 2025 fulltime aan de slag, maar parttime is ook bespreekbaar. 


Dit hebben we jou te bieden!
  • Een vaste aanstelling bij de school behoort tot de mogelijkheden; 
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Informatie over de school

De ongeveer 100  leerlingen op deze christelijke basisschool zijn om uiteenlopende redenen aangewezen op speciaal onderwijs. Soms omdat het tempo op de reguliere basisschool te hoog is, soms omdat ze behoefte hebben aan meer herhaling of meer uitleg, maar ook vaak omdat de kinderen een bepaalde leerstoornis hebben, waardoor bijvoorbeeld lezen, spelling en/of rekenen erg moeilijk voor ze is. Hier werken bevlogen leerkrachten die hun ervaring en expertise maximaal inzetten. Specialisten in taal, lezen, rekenen, gedrag en bewegingsonderwijs zijn daar mooie voorbeelden van. Zo is het hele team met elkaar in staat om aan de onderwijsondersteuningsbehoeften te voldoen voor alle leerlingen die aan deze school zijn toevertrouwd. Er is veel aandacht en tijd ingeruimd voor bewegingsonderwijs. Gymnastiek en judo wordt gegeven door vakleerkrachten. 


Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem voor meer info contact op met Miranda via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

#ExcellentFlexZuid-Holland

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in