+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Leerkracht Montessori groep 5 Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Montessori-onderwijs en maak het verschil als groepsleerkracht voor een inspirerende groep 5. Jouw rol is cruciaal in het vormgeven van een uitdagende leeromgeving die de individuele behoeften van elke leerling aanspreekt. Werk samen met een team dat jouw passie voor onderwijs deelt en geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals persoonlijke begeleiding door een ervaren onderwijsadviseur en toegang tot een digitale leeromgeving. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Jij kent Maria Montessori (niet persoonlijk hoor) en bent enthousiast over haar visie op onderwijs. Voor een Montessorischool in Den Haag zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor 32-40 uur. De vacature heeft betrekking op een groep 5 voor in ieder geval tot het einde van het schooljaar.


Functie informatie

Een Haagse Montessori School zoekt een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 5. Deze functie is beschikbaar voor 32-40 uur per week, in ieder geval tot het einde van het schooljaar.

Als groepsleerkracht op deze Montessori school ben je verantwoordelijk voor het creëren van een inspirerende en uitdagende leeromgeving voor de leerlingen van groep 5. Je werkt nauw samen met collega's, ouders en externe partners om een stimulerende leerervaring te bieden die aansluit bij de Montessori-onderwijsfilosofie.

Wij zoeken een leerkracht die passie heeft voor het onderwijs en die in staat is om differentiatie toe te passen om aan te sluiten bij de individuele behoeften van elke leerling. Je hebt een positieve en ondersteunende benadering van het lesgeven en je hebt oog voor de sociale en emotionele ontwikkeling van de leerlingen.

Ben jij een flexibele en betrokken leerkracht die graag werkt in een stimulerende en collaboratieve omgeving? Heb je ervaring met Montessori-onderwijs of ben je bereid om je hierin te verdiepen? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature!


Wat wij vragen

✓ Je bent pedagogisch tactvol en didactisch vaardig ✓ Je bent net als de kinderen in deze klas een harde werker ✓ Je bent (bijna) in het bezit van je PABO diploma


Wat wij bieden

✓ Een plek in een leuke groep 5 tot in ieder geval het einde van het schooljaar ✓ Salaris conform CAO-PO ✓ Een passende pensioenregeling ✓ Gedurende de opdracht persoonlijke begeleiding door een onderwijsadviseur met 10 jaar ervaring voor de klas ✓ Toegang tot de digitale leeromgeving


Sollicitatieproces

Ben jij de enthousiaste leerkracht die we zoeken en sta je te popelen om diverse onderwijservaringen op te doen? Aarzel dan niet en neem de regie over je toekomst in het onderwijs! Solliciteer eenvoudig via de knop hieronder. Voor eventuele vragen staat Melody van der Capellen paraat: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en 06-27967926. We kijken ernaar uit om jouw talenten te verwelkomen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in