+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Adviseur Verkeersprojecten en Mobiliteit Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Senze

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van verkeersprojecten en mobiliteit als onze nieuwe Adviseur. In deze rol ben je de expert die advies verleent bij projecten in gebiedsontwikkeling en grote infrastructurele werken. Je speelt een sleutelrol in de verstedelijking van een gemeente, waarbij je bestuurlijke vragen beantwoordt en junior collega's coacht. Jouw inbreng draagt bij aan de ruimtelijke kwaliteit van de leefomgeving. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gespecialiseerd in verkeersprojecten en mobiliteit en zoek je een uitdagende kans om je expertise toe te passen in een van de grootste gemeenten van Noord-Holland? Dan zou deze functie wel eens perfect bij je kunnen passen.

De functie
Als adviseur Verkeersprojecten en Mobiliteit ben jij de inhoudelijke specialist binnen het thema verkeer en mobiliteit. Je adviseert bij projecten in de gebiedsontwikkeling en grote infrastructurele projecten, waarbij verkeer en mobiliteit een prominente rol spelen.

Je werkt vanuit projecten en programma's mee aan de opgave verstedelijking van een gemeente in Noord-Holland. Je adviseert bij de implementatie, evaluatie en uitvoering van beleid en beantwoordt (bestuurlijke) vragen. Daarbij heb je een goede bestuurlijke sensitiviteit om de wethouder te adviseren in complexe dossiers.

Je adviseert vanuit mogelijkheden, rekening houdend met de kaders. Op jouw afdeling werk je nauw samen met vakspecialisten uit diverse disciplines. Een goede samenwerking staat hierbij voorop. Samen met je collega's draag je zorg voor een goede ruimtelijke kwaliteit van de leefomgeving.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Adviseren in en toetsen van grote infrastructuur- of openbare ruimteprojecten, gebiedsontwikkelingen en bouwplannen
  • Opstellen van randvoorwaarden en uitgangspunten in nota's en projectplannen
  • Opstellen van uitvragen voor verkeersonderzoeken en verkeersontwerpen
  • Adviseren over het eigen beleidsveld en beantwoorden van (bestuurlijke) vragen
  • Coachen van junior medewerkers


Gevraagd

Je bent een communicatief sterke persoon die gemakkelijk contacten legt en graag in een dynamische omgeving werkt. Je werkt goed zelfstandig, maar zoekt ook graag de samenwerking op. Je toont leiderschap binnen projecten om tot concrete resultaten te komen. Je denkt in kansen en mogelijkheden en handelt daar ook naar.

Verder herken je jezelf in het volgende profiel:
  • Een relevante opleiding
  • Relevante werkervaring van meer dan 3 jaar binnen het vakgebied, bij voorkeur bij een middelgrote of grote gemeente
  • Goed gevoel voor politieke verhoudingen en bestuurlijke sensitiviteit
  • Brede inhoudelijke kennis van het vakgebied verkeer en mobiliteit


Aanbod

De organisatie
Je komt te werken in één van de 15 grootste gemeenten van Nederland. Een bruisende stad, die volop in ontwikkeling is, dat typeert deze gemeente. Er is genoeg mooi werk te doen. In 2040 is de stad naar verwachting uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Deze groei biedt kansen om de stad te moderniseren en de leefbaarheid te verbeteren, maar brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte.

Wie zijn wij?

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze

Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. De titel ‘Great Place To Work’ is een mooie bevestiging dat we de juiste stappen zetten met onze programma’s ten behoeve van de ontwikkeling van onze mensen.

Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat overheden ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, – en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management, onderzoek & advies of een mix hiervan.

Wat bieden wij?
  • Een rol waarin je wordt uitgedaagd en de ruimte krijgt om je eigen ideeën te ontwikkelen.
  • Een werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan de vorming van een duurzame mobiliteitsstrategie.
  • Een unieke samenwerkingscultuur waarbij je nooit alleen opereert. Als onderdeel van ons kennis- en expertisecentrum heb je altijd toegang tot een achterban van ervaren adviseurs, zowel als collega als zzp'er. Samen zorgen we voor succesvolle projecten door te sparren en kennis te delen.
  • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring en bijdrage aan ons team.
Reageren
Hi, ik ben Amalia! Ben jij een ervaren professional met een passie voor mobiliteit die klaar is voor de volgende stap? Of ben je ZZP'er? Verken dan je mogelijkheden door een afspraak in te plannen.

Bel of stuur me gerust een appje op 06 29 49 11 36. Mailen mag ook, dat kan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uren

32 - 38 uur
32-36
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in