+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Coördinator toegang sociaal domein (28-36 uur) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PIA - Project Interim Advies

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In deze rol coördineer je de samenwerking tussen professionals van een overheidsorganisatie en het Platform Sociaal Domein. Je helpt de toegang tot zorg en ondersteuning voor inwoners te verbeteren. Je werkt aan het creëren van meer samenhang in het beleid. Je bent onderdeel van een belangrijk platform en rapporteert aan de programmanager. Deze functie biedt de mogelijkheid om vanuit Den Haag, landelijk en vanuit huis te werken. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Je coördineert de samenwerking tussen professionals van een overheidsorganisatie en het Platform Sociaal Domein, een samenwerkingsverband om de toegang tot het sociaal domein voor inwoners te verbeteren.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Deze publieke organisatie werkt aan een krachtige lokale overheid. Met gemeenten realiseert de organisatie producten en diensten om gemeenten op lokaal niveau te ondersteunen en versterken. Deze organisatie werkt samen met het Rijk en hebben het Platform Sociaal Domein in leven geroepen. Dit platform is dé plek voor kennis, ondersteuning en advies binnen het sociaal domein, zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Wanneer mensen zorg en ondersteuning in het dagelijks functioneren nodig hebben, kunnen zij dit aanvragen bij een gemeente. Deze toegang tot het sociaal domein moet verbeterd worden door de overheid, zodat zij goede zorg kunnen bieden voor de meest kwetsbare inwoners. Het doel van het platform is dan ook om meer samenhang te creëren tussen alle ontwikkelingen in (landelijk) beleid die impact hebben op de wijze waarop gemeenten de toegang en de sociale teams vormgeven.

Als coördinator ben je onderdeel van dit platform en leg je verantwoording af aan de programmanager. Je bevordert de samenwerking tussen de professionals van het platform en de organisatie.  

Wat ga je doen:

  • Je coördineert de interne samenwerking binnen het Platform Sociaal Domein en de organisatie.
  • Je zorgt voor inhoudelijk en procesmatig overzicht op de afstemming met de ministeries VWS, BZK, SZW, JenV en OCW.
  • Je zorgt voor de coördinatie op het signaleren en adresseren van ontwikkelingen op de juiste niveaus en maakt deze bespreekbaar met de ministeries en waar nodig externe partners.
  • Je werkt mee aan het bieden van inzicht en overzicht op het organiseren en faciliteren van uitwisseling en gezamenlijk leren tussen ministeries, de organisatie, het Platform Sociaal Domein en gemeenten in de praktijk.
  • Je stemt af met relevante externe samenwerkingspartners, zoals brancheorganisaties en kennisinstituten.

Wij vragen:

  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in een bestuurlijke, beleidsmatige of coördinerende rol binnen het sociaal domein.
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar meer dan 1 jaar ervaring in een leidinggevende, projectleiders of coördinerende rol voor gemeenten.
  • Je hebt ervaring met het samenwerken in een omgeving met verschillende belangen en met meerdere betrokken partijen, zoals gemeenten, cliëntorganisaties en zorgverzekeraars.
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van veranderprocessen in de publieke sector.
  • Je hebt kennis van de actuele ontwikkelingen in het sociaal domein.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het intern meekrijgen van mensen in een nieuwe beweging. Deze ervaring heb je opgedaan in een aanjaagfunctie, zoals kwartiermaker of vergelijkbaar.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met en kennis over complexe projecten, waarbij meerdere uiteenlopende of tegenstrijdige belangen en perspectieven een rol spelen en meerdere partijen betrokken zijn.

Standplaats:
Den Haag, landelijk en vanuit huis.

Wij bieden:
De functie is per begin mei aanstaande beschikbaar voor 28-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste 1 januari 2025, met een optie tot verlenging.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór maandag 13 mei aanstaande en stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of klik op Solliciteer. Ons referentienummer is 24199. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Bas Gielen op 078-6182212.



Gevraagd

-



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Over PIA:
PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in