+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Zorg- onderwijs begeleider basisschool Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgfabriek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 30 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.806 - € 4.010 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gespecialiseerde jeugd-ggz zorg-onderwijs, waar elke werkdag een verschil maakt. Als zorg- onderwijs begeleider ben je het rotsvaste aanspreekpunt voor leerlingen met diverse uitdagingen, van gedragsproblematiek tot ontwikkelachterstanden. Werk in een hecht team, geniet van regelmatige scholingskansen, en ervaar de voldoening van directe interactie met je doelgroep, zonder onregelmatige groepsdiensten. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een betrokken, professionele en mensgerichte organisatie uit Leiden zoeken we zorg- onderwijs begeleiders! Wil je in een warm bad terecht komen en dagelijks in contact zijn met je cliënten, maar niet onregelmatig werken op een groep? Dan is dit je kans!

Is dit jouw werkplek?

Je gaat aan de slag bij een gespecialiseerde jeugd- ggz organisatie die verschillende vormen van zorg biedt. Zo hebben zij ambulante jeugd- of gezinsbegeleiding, behandelingen, woonvormen en zorg-onderwijs klassen. In deze zorg-onderwijs functie in Den Haag ben je altijd aanwezig op een school waar meerdere leerlingen gespecialiseerde begeleiding krijgen. Deze leerlingen hebben veelal gedragsproblematiek of (sinds kort) een diagnose zoals bijvoorbeeld ADD, PDDNOS of ontwikkelachterstand.

Je bent onderdeel van een team dat bestaat uit een schoolpsycholoog/orthopedagoog, de leerkrachten en andere jeugdbegeleider(s).

Met jeugdbegeleiders van jouw school en omliggende zorg-onderwijs groepen heb je intervisie. Scholingsmomenten of cursussen worden regelmatig georganiseerd op kantoor. En voor alledaagse vragen kun je natuurlijk bij de schoolpsycholoog terecht.


Jouw werkdag

Je loopt om 8:15 uur het schoolplein op en krijgt hier meteen een vrolijk gevoel van. Je gaat naar de klas waar je die dag werkt, haalt nog even thee en bekijkt samen met de leerkracht nog de ochtend planning. De leerlingen druppelen binnen, en je merkt meteen dat één van jouw zorg- leerlingen een verdrietige blik heeft. Je zegt hem even goedemorgen en vraagt hoe het gaat. Hij begint te huilen en vertelt dat hij die ochtend niet heeft gegeten en ruzie heeft gehad. Je neemt hem apart en bespreekt wat hij nodig heeft die dag.

Je start samen met de leerkracht een les over de lente en zit afwisselend bij de leerlingen die aan jou gekoppeld zijn. Je helpt waar nodig, probeert de concentratie erbij te houden of gaat even met een van hen de klas uit om daar te werken.

In de lunch ben je samen met leerkrachten en jeugdbegeleiders aan het eten en gaat daarna nog lekker naar buiten. Het middagprogramma is je duidelijk; je neemt twee leerlingen na elkaar mee om aan hun doelen te werken en daarna nog een clubje van drie tegelijk. Er is tussendoor nog een meisje die in het rood loopt en wie jij goed tot rust weet te brengen. Je sluit de dag samen met de leerkracht af en bespreekt wat goed ging en waar nog op gelet kan worden. Rond 15:15 ga je naar huis.



Gevraagd

  • Je bent maandag t/m vrijdag beschikbaar
  • Je hebt een SKJ- registratie of kunt je inschrijven
  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting sociaal werk/psychologie/pedagogiek, deze functie is op hbo-niveau
  • Enige ervaring met begeleiden, stage of bijles geven is een pré


Aanbod

  • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden via de academie;
  • Een gezellig en professioneel team;
  • Een salaris tussen € 2.806,75 – € 4.010,20 bruto o.b.v. 36 uur;
  • Een opleidingsbudget van 1,5% van je jaarsalaris;
  • Een individueel keuzebudget van 8,64% van je jaarsalaris voor extra verlofdagen, extra opleidingsbudget of je kunt het laten uitbetalen;
  • Een baan waar men aandacht voor je heeft en jouw ontwikkeling belangrijk voor hen is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in