+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Hoorn (ZH).
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker Tuinmaterialen Den Hoorn (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Benfried

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken als verkoopmedewerker in een team dat klaarstaat om je alles te leren over onze mooie tuinmaterialen. Je dag begint met een kop koffie en de kans om klanten blij te maken. Je helpt zowel hoveniers als mensen die voor het eerst hun tuin inrichten. Geen zorgen als je nog niet alles weet, we helpen je graag. Je werkt niet alleen, maar samen met een team. Ook praat je mee over welke producten we aanbieden. Een afwisselende dag waarop je veel leert en mensen helpt. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw toekomstige werkdag!
Je komt aan op de zaak en start op met een bakje koffie. We gaan het voorjaar tegemoet, dus je weet dat het komende tijd druk gaat zijn. Hier krijg jij juist energie van! Er staat weer een dag voor de boeg om klanten blij te maken met onze mooie tuinmaterialen. Jij wordt namelijk écht gelukkig van het adviseren van klanten. Als verkoopmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en verkopen aan hoveniers en particulieren. Je hoeft hier uiteraard nog niet alles van te weten, want wij leren je dit graag. Je vindt diversiteit van klanten erg fijn. De ene dag adviseer jij een jong stel die voor het eerst tegels voor hun tuin gaan uitzoeken en de andere dag komt er een hovenier langs om een offerte op te vragen voor een grote bestelling klinkers. Jij zorgt ervoor dat de offerte op de juiste manier verwerkt wordt. Het is belangrijk dat jij makkelijk een praatje maakt en niet verlegen bent. Je wilt tenslotte het product verkopen.

Daarnaast is het ook handig als je met de computer overweg kunt. Tussen het verkopen door maak je ook een gaatje vrij om de administratie op orde te maken; niet geheel onbelangrijk! Je hoeft dit uiteraard niet allemaal alleen te doen, je werkt namelijk samen in een team van 4 medewerkers die je altijd vragen kunt stellen.

Tot slot heb je een overleg met collega’s van de verkoop en marketing over het assortiment en de indeling van de showroom. Benfried vindt het namelijk belangrijk dat jij betrokken bent hierbij. In jouw adviserende rol naar hoveniers en particulieren kom je er goed achter wat op dit moment in trek is en waar minder interesse naar is.
Al met al een lekkere en afwisselende werkdag. Alle werkzaamheden die voor vandaag op de planning stonden kun je afvinken en je kan terugkijken op een goede verkoopdag. Tevreden pak je je spullen en je hebt nu alweer zin in morgen!

Gevraagd

Dit ben jij:
  • Je hebt kennis van tuinmaterialen óf bent bereid om dit te leren;
  • Je wilt altijd het beste advies en de beste service geven;
  • Je toont initiatief en denkt mee over mogelijke verbeteringen;
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op woensdag, donderdag en zaterdag is een pré maar zeker geen must;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Hard werken loont!
Bij aanvang krijg jij een jaarcontract, maar uiteraard willen wij met jou de toekomst in. Daarom wordt er bij een wederzijdse match na dit jaar (en soms zelfs tussentijds) een vast contract aangeboden. Naast een hele mooie uitdaging krijg je ook nog eens een prima salaris aangeboden. Uiteraard is de salarisindicatie afhankelijk van kennis en ervaring, maar denk hierbij aan een bruto maandloon tussen de €2500,- en €3500 o.b.v. 40 uur. Benfried heeft geen cao, maar wel een personeelshandboek. Hierin staat o.a. beschreven dat je 8% vakantiegeld krijgt en 26 vakantiedagen. En hoe langer jij in dienst bent, des te meer vakantiedagen jij op jaarbasis opbouwt. Goede deal toch? Er wordt ook een pensioenregeling aangeboden, waarvan Benfried het grootste gedeelte van de premie betaald. Ook lekker meegenomen. Ook heeft Benfried verschillende feestjes en actieve uitjes die jaarlijks georganiseerd worden door de personeelsvereniging.

Salaris

€ 2.500 - € 3.500 p/m
Op basis van 40 uur.

Bedrijfsomschrijving

Benfried is al ruim 75 jaar een begrip in de professionele (glas)tuinbouw en akkerbouw en biedt haar klanten een totaalpakket aan diensten en producten. In de loop van de jaren heeft Benfried een enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van onder meer (biologische) gewasbescherming, substraten en bemesting. De vestiging in Den Hoorn heeft zich gespecialiseerd in het leveren van alle soorten tuinmaterialen en benodigdheden van hoveniers en particulieren. Er staan hier meer dan 1000 soorten voorbeelden tentoongesteld van sierbestrating. Benfried heeft in totaal 80 medewerkers in dienst. Het verkoopteam bestaat op dit moment uit 4 gemotiveerde medewerkers die staan te springen op extra versterking! Ben jij spontaan en op zoek naar een commerciële baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in