+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nootdorp.
Laad meer vacatures

Servicemedewerker Verkoop Nootdorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Als servicemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je geeft advies over producten, prijzen en levertijden. Ook zorg je dat bestellingen goed verwerkt worden en klachten opgelost. Je werkt met een groot assortiment van machine- en bedieningsonderdelen. Het bedrijf staat bekend om zijn technische expertise en maatwerk. Je komt terecht in een informele, familiale sfeer waar teamuitjes en vrijdagse borrels normaal zijn. Dit maakt het werken extra leuk. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als servicemedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je adviseert hen over het assortiment en de toepassingen van de producten. Je informeert over prijzen en levertijden en voert de orders is. Je ziet erop toe dat gemaakte afspraken met de klant nagekomen worden, je handelt retouraanvragen af en neemt eventuele klachten in behandeling. 

De taken die hierbij komen kijken zijn het controleren en verwerken van orders in het ERP systeem. Zorgvuldige registratie van klantgegevens en orderdetails. Het opvolgen van orders en het waarborgen van tijdelijke leveringen. Het behandelen van inkomende telefoontjes, e-mails en chats van klanten. Het verstrekken van productinformatie, prijzen en levertijden. Het bijdragen aan de verbetering van processen binnen het team. 


Wat wij bieden
  • Een goed salaris 
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen 
  • Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving 
  • Leuke werkuitjes en borrels 
Wat wij vragen
  • Klantvriendelijk en service gerichte houding 
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre 
  • Basiskennis van Word en Excel 
  • Werken onder druk en organisatorisch sterk 
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een leverancier gespecialiseerd in machine- en bedieningsonderdelen. Het assortiment bestaat uit ruim 80.000 producten, gevarieerd van machinevoeten, scharnieren, handgrepen en handwielen. Dit bedrijf richt zich op de industriële markt en bieden hun klanten, naast een breed assortiment, ook technische expertise en advies. Naast het standaard assortiment, werken zij ook veel op maat en bieden hun klanten een op maat gemaakt product, passend bij hun eisen en wensen. 

De sfeer binnen het bedrijf is erg informeel en gemoedelijk. Het is van oorsprong een familiebedrijf. Dat heeft ervoor gezorgd dat iedereen elkaar persoonlijk goed kent en er leuke uitjes worden georganiseerd met met medewerkers en hun partners. De bedrijfscultuur is erg open en medewerkers zijn erg loyaal. Elke vrijdag wordt er een borrel georganiseerd, waarbij je een drankje kan drinken met collega's en een potje kan darten in de bedrijfskantine. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in