+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker verkoop Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je klanten met het vinden van de juiste auto-onderdelen. Je geeft advies, behandelt bestellingen en werkt samen met collega's. Ook verkoop je soms producten via de telefoon. Je komt in een leuk team en werkt in een sector die volop in beweging is. Je nieuwe werkgever zorgt goed voor zijn medewerkers en biedt kansen om te groeien. Je werkt van maandag tot vrijdag en af en toe op zaterdag. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Een koppakking, distributieriem, radiateur of remblok? Jij weet precies welk onderdeel de klant nodig heeft en geeft hier graag advies over. Jij bent niet bang om de telefoon op te pakken, want actieve telefonische verkoop is een onderdeel van jouw takenpakket. Jij bent communicatief sterk en hebt een commerciële instelling. Als medewerker verkoop binnendienst behandel jij orders van klanten en verwerk jij deze vervolgens. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant, beantwoord hun vragen en zoekt oplossingen in samenwerking met de medewerkers verkoop buitendienst. Jij bent een echte teamplayer en komt terecht in een gezellig, hecht team waar hard gewerkt wordt. Gestructureerd te werk gaan vind jij belangrijk. Ook zul je diverse administratieve handelingen verrichten. Kortom, een veelzijdige functie in een hele toffe sector. Jouw nieuwe werkgever vindt het belangrijk dat zijn werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen en denkt graag met je mee.

Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur en één keer in de 4/5 weken op de zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur.


Wat wij bieden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Jij wordt onderdeel van een gezellig, hecht team in een groeiende organisatie 
  • uitzicht op overname door de werkgever
Wat wij vragen
  • jij bent fulltime beschikbaar 
  • ervaring met de branche is een pré
  • een afgeronde mbo opleiding 
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever behoort tot de sterkste groothandelaars voor voertuigonderdelen, -accessoires, banden en werkplaatsuitrustingen in heel Europa. Met meer dan 175.000 gecatalogiseerde artikelen bieden zij in meer dan 100 vestigingen in Europa een uitgebreid productassortiment voor de autohandel en voor werkplaatsen op het vlak van personenvoertuigen, bedrijfsvoertuigen en tweewielers.  


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in