+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Parttime Hulpverlener Alarmcentrale, Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.513 - € 3.120 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken op verschillende tijden en wil je mensen echt helpen? Dan is de baan als Hulpverlener Alarmcentrale iets voor jou. Je verdient een goed salaris en werkt in een team dat klaarstaat voor anderen. Je krijgt de kans om te groeien en kunt soms ook van thuis werken. Het team is vriendelijk en er is ruimte voor jouw ontwikkeling. Plus, er zijn leuke extra s zoals een fitnessruimte en een restaurant met dakterras. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werk je graag op flexibele tijden op parttime of fulltime basis? Ben je daarnaast empathisch en help je graag anderen verder? Pak dan de kans om Hulpverlener Alarmcentrale te worden en verdien tussen de €2.513,33 tot €3.120 bruto per maand in een team waar hulp centraal staat!

Met jouw empathische vermogen en ondernemende houding sta je samen met jouw team 24/7 klaar om hulp en advies te geven bij diverse hulpvragen. De hulpvragen van Nederlandse verzekerden kunnen variëren van een ondergelopen kelder, skiongeluk tot autopech in binnen- of buitenland.

Jouw doel is om de hulpvragen telefonisch zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen, de juiste hulp in te schakelen en administratief te verwerken in dossiers. Iedere dag krijg je de eer om van waarde te zijn voor iemand die hulp nodig heeft! 

Waar ga je werken?

Bij VHD Alarmcentrale in Deventer hebben we diverse afdelingen waar je kunt starten. We kijken dan ook graag welke afdeling het beste bij jou past om te beginnen. Eenmaal gestart bij VHD zal je diverse interne trainingen aangeboden krijgen zodat je zelfstandige en efficiënte beslissingen kan nemen en kan groeien richting expert. De eerste training duurt 4-6 weken, afhankelijk van de afdeling. Na je inwerkperiode (6 maanden gemiddeld) kun je in overleg met je teameider deels thuiswerken (2 thuiswerkdagen als je 5 dagen werk en 1 thuiswerkdag als je 4 dagen werkt).

Verder is het team warm, behulpzaam, divers en speelt VHD een cruciale rol in wereldwijde hulpverlening, 24/7. Je coördineert hulp en geeft advies aan Nederlandse verzekerden namens diverse organisaties. Je kan hierbij onder andere denken aan zorgverzekeraars, woningbouwverenigingen, autoleasebedrijven, schadeverzekeraars, overheidsinstanties en meer!

Bij VHD draait het niet alleen om klantgerichtheid; we koesteren ook jouw persoonlijke groei en welzijn. Met moderne faciliteiten streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin jouw welzijn centraal staat. We zijn één team en we kijken ernaar uit om samen met jou te groeien.

Wat vragen wij?

  • Afgerond MBO 4- opleiding of een gelijkwaardig niveau afgeronde opleiding.
  • Flexibele beschikbaarheid: dit kan zowel overdag, als in de avond, nacht of het weekend zijn. Voor de onregelmatigheid verdien je extra toeslag!
  • Ondernemende en proactieve houding: binnen jouw rol als hulpverlener alarmcentrale is het van belang om vooruit te denken en daarin ook snel en doelbewust te handelen.
  • Een luisterend oor: Praat duidelijk en begripvol met klanten, bied de juiste hulp en stel ze gerust in noodsituaties.
  • Een teamspeler: werk goed samen in een ondersteunend team, waarbij we elkaars sterke punten benutten en er ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • Salaris tussen de €2.513,33 tot €3.120,- bruto per maand (bij fulltime dienstverband), exclusief onregelmatigheidstoeslag;
  • Flexibele werktijden en parttime of fulltime mogelijkheden van minimaal 16 t/m 40 uur per week, perfect voor een flexibele werk-privébalans. Rooster is circa 4 weken van tevoren bekend;
  • Eendivers en behulpzaam team waarbij er ruimte is voor positieve feedback en waardering wordt gedeeld.
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km tot max 40 km enkele reis;
  • Interne trainingen zodat je een goede basis hebt om de juiste afwegingen te maken en te groeien als expert. daarnaast zijn er binnen Adecco ook tal van mogelijkheden om bijvoorbeeld op kosten van Adecco jouw Wft-certificaat te behalen of gebruik te maken van 150+ andere cursussen.
  • Een fitnessruimte die 24/7 geopend is en restaurant met dakterras en velen andere faciliteiten.
  • Iedere woensdag je salaris uitbetaald + pensioensopbouw vanaf de start (vanaf 18 jaar)
  • 8,33% vakantietoeslag + opbouw van 25 vakantiedagen op een fulltime basis; 

Heb je behoefte aan meer informatie?

Bel of app naar Olivia Nuñez y Lobato via 06 20311780 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Solliciteren? 

Klik dan voor 29 april 2024 op de sollicitatiebutton en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in